2777
2789
نه پسره

ببین بیخیال باش 

بهت دارم میگم دیگه پسر من میرفت توی بغل باباش میخوابید منم هیچی 😂😂😂😂😂 ۲-۳ سالش بود میگفت مامان بزرگ رو بیشتر از تو دوست دارم اصلا سخت نگیر خودش درست میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه  گاهی فقط با اخم مثلا میگم نکن کار بدیه.... در این حد

خوب میگی بچه...تازه ۲‌.۵ سالشه

😑😑

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام
دو سال و نیم

وای اون سنشکمه یچی میگه بیخیال🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بخاطر رفتارهای شوهرته . دقیقا پسرای منم باباشون و بیشتر میخام بخاطر رفتارهای شوهرمه مثلا بچه ها چیزی بگن  میگه برو از مامانت  بپرس از مامانت اجازه بگیر ببین مامانت  اجازه میده 

حتی تو بغلم نمیخوابه و میره بغل باباش میخوابه

پسر منم ۴ سالشه همینه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

دقیقا منم همین مشکلو دارم بغل باباش می‌خوابه کلا از دست اون غذا میخوره میخوام براش لقمه بگیرم جیغ میکشه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

احتمالا از باباش بیشتر محبت دریافت میکنه و باباش باید نباید های شما رو در مقابلش نداره....بیشتر براش وقت بذار حتی اگ خرابکاری خیلی بزرگی هم کرد سعی کن کسی نباشی که جو رو مضطرب کنی ..با بچه باید بچه شد

علنا میگه تو رو دوست ندارم... بابارو دوست دارم

تو یه سنی بچه ها همینجور ن

بهش بگو ولی من خیلی دوستت دارم عاشقتم 

روزی چند بار تکرار کن 

فکر کنم باباش یه کاری میکنه که بچت دوست داره اون کارو 

حالا بازی یا.... 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
هوووو بابا جدی نگیر من همسنش بودم ب مامانم میگفتم عمه هامو بیشتر تو دوست دارم حالا هیچکسو دوست ندارم ...

مادرتو میچزوندی ها😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

نکه شمارو دوست نداشته باشه وابسته نیست به شما

دختر منم وابسته نیست به من 

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
بخاطر رفتارهای شوهرته . دقیقا پسرای منم باباشون و بیشتر میخام بخاطر رفتارهای شوهرمه مثلا بچه ها چیزی ...

دقیقا حتی وقتی کار بدی میکنه میگه مامانت الان دعوامون میکنه

طبیعیه یه سری بچه ها اینجورا دختر منم همینجور بود حالا کاش به باباش میچسبید مثلا به مادرشوهرم میچسبید یه جور گریه میکرد براش منم خیلی حرص میخوردم الان بزرگ شده چسبیده به من الان میگم کاش یه وقت هایی بره به همون ها بچسبه من نفس بکشم کلا رابطه ی بچه با مادر پر از چالش هست تا بزرگ شن یه بار میخوانت یه بار هم فاصله میگیرن ولی به معنی دوست نداشتن نیست 

2810