2777
2789
عنوان

عید غدیر رو تبریک نگفتن !

107 بازدید | 16 پست

بچه ها مامانم و مادرشوهرم اینا تو یه شهرن منم یه چند روزیه اومدم خونه مامانم ، مامانمم سیده مادرشوهرم اینا هم میدونن ، اتفاقا دیشب رفته بودیم شیرینی بخریم واسه امروز اونا هم تو شیرینی فروشی دیدیم 

ولی امروز نه زنگ زدن خونمون نه اومدن برای دیدن و اینا 

به نظرتون حق دارم ناراحت باشم ؟ به روشون بیارم 

البته اینم بگم وقتی مامانم اینا اینجا خونه خریدن پارسال هم اصلا خونه دیدنی شون نرفتن 

به نظرتون منم در عوض این رفتارهاشون باهاشون قطع رابطه کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو خدارو شکر کن، واقعا دوست داری خانوادت با مادر شوهرت اینا ارتباط داشته باشن؟ والا هرچی از هم دورتر باشن بنفعته

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه  بنظرم قطع رابطه درست نیست شاید به فکرشون نرسیده که بیان شاید گرفتار بودن و...

نه میدونم که گرفتار و اینا نبودن چون کلا نه عید نوروز میان عید دیدنی نه وقتی بابام خونه خرید اصلا نیومدن دیدن خونه و کلا  از عمد نمیان 

بهیچ عنوان به روشون نیار، نه توقع داشته باش و نه توقع ایجاد کن تا راحت زندگی کنی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

دلخوری از این ادما از نظر من ینی بها و ارزش دادن بهشون

دوری باید کرد

ارتباط کمرنگ تر با اینجور افراد وتوقع بسیار بسیار پایین باعث ارامش خود ادمه

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
برو خدارو شکر کن، واقعا دوست داری خانوادت با مادر شوهرت اینا ارتباط داشته باشن؟ والا هرچی از هم دورت ...

اینم هست ولی مامانمم توقعی هستش به روم میاره میگه ننه بابای شوهرت شعور ندارن 

بگو اره ظاهرا ندارن اما ب منم ارتباطی نداره رفتار و کار اونا

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.

بگو مدلشون اینجوریه، نه با شما، کلا اینمدلین با همه

نه میدونم که گرفتار و اینا نبودن چون کلا نه عید نوروز میان عید دیدنی نه وقتی بابام خونه خرید اصلا نی ...

خب نهایتش مادر و پدر شما هم نرن عید نوروز خونه اشون

البته با خنده بگو چون مادرم سادات بوده منتظرتون بودیم ببینم دلیلشو چی میگن

شما قطع رابطه نکنید

هنوزم ، همونم ، یکم مبتلاتر ...

بگو مدلشون اینجوریه، نه با شما، کلا اینمدلین با همه

اره منم به مامانم گفتم ولشون کن شعور و ادب ندارن 

ولی در کل با بقیه اینجوری نیستن از حسودیشون نسبت به خونواده من اینجثری میکنن 

اصلا چیزی به مادر شوهرت نگو، فکر میکنه این نقطه ضعفتونه و ممکنه بخوان ازش استفاده کنن،،، نیومدن که نیومدن اصلا مهم نیست