2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706277 بازدید | 203613 پست
دوس دارم بمیرم

😐😐😐

تازگیا دارم نسبت به این کلمه آلرژی پیدا میکنم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم قهر نکن خب هر چیزی مربوط به تو باشه خیلی خوبه🙁تازه یجوری میگی انگار خودت به همین دلیل انتخابش ...

وقتی میخوای ماس مالی کنی:

ن اتفاقا من فقد بخاطر دارک بودنش انتخاب کردم، کات فور اور 🥲💔📿

دوباره توی جلد ساکتش فرو رفت،حرفی برای گفتن نداشت...درواقع اینقدر حرف داشت که نمیتونست چیزی بگه..

نچ نچ نچ اینههه همینههه هم هیونلیکس شیپرم هم بایسم هوانگه ولی توی اسکیز نمیشه سولو شیپ بود 🤣

دقیقا منم هشت در هشت میشیپم🤣

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

وایبش خو قشنگه🥺😂از اون اکانت من که بهتره بی محتوا

واقعا؟ امیدوار شدم 

چرا خیلیم خوبه اون😒

دوباره توی جلد ساکتش فرو رفت،حرفی برای گفتن نداشت...درواقع اینقدر حرف داشت که نمیتونست چیزی بگه..

عه؟همین دیگ میخواستم بگم زدم 😔

تنکیووو😘😍💜

اره به خدا نهه بی محتواست😐😂

🥲😭

ولی از دور قشنگه ادم ب فکر میره بخونتش ولی وقتی میره بخونه چیزی ازش نمی‌فهمه و قیافش دیدنیه😔

وقتی میخوای ماس مالی کنی:ن اتفاقا من فقد بخاطر دارک بودنش انتخاب کردم، کات فور اور 🥲💔📿

دیدی تو از اولم نی نی یارو میخواستی؟!☹💔

دیدی تو از اولم نی نی یارو میخواستی؟!☹💔

چ ربطی ب اون داشت اصن؟ 

ن خیرم، خودت هولی🥲💔📿

فدا🫂همه میگن در عین تریده ترین حالت های عمرشون میخندونمشون 😂

آدمای اینجوری رو خیلی دوس دارم.. 🥲😂

اسمت چیه؟ 

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

دقیقا منم هشت در هشت میشیپم🤣

من لیست تهیه کردم از شیپ هام توی استری کیدز و کپی کردم🤣

چرا در عین حال که فلیکس و هوانگ برای هم ساخته شدن هیونین هم بهم میان ؟

شیپ های من🎀

بنگ‌چان و لی‌نو 

بنگ‌چان و چانگبین

بنگ‌چان و هیونجین

بنگ‌چان و هان

بنگ‌چانو فلیکس 

بنگ‌چان و سونگمین

بنگ‌چانو  جونگین 

لی‌نو  بنگ‌چان 

لی‌نو و چانگبین 

لی‌نو و هیون‌جین 

لی‌نو و هان 

لی‌نو و فلیکس 

‌لی‌نو و سونگمین

لی‌نو و بچه نون 

چانگبین  بنگ‌چان 

چانگبین  لی‌نو 

چانگبین و هیون‌جین 

چانگبین و هان 

چانگبینو  فلیکس 

چانگبینو سونگمین 

چانگبین و بچه نون 

هیون‌جین و بنگ‌ چان

هیون‌جین و لی‌نو 

هیون‌جین و چانگبین 

هیون‌جین و هان 

هیون‌جین و فلیکس 

هیون‌جین و سونگمین 

هیون‌جین و بچه نون

فلیکس و بنگ‌چان 

فلیکس و لی‌نو 

فلیکس و چانگبین 

فلیکس و هیون‌جین 

فلیکس و هان

فلیکس و سونگمین 

فلیکس و بچه نون

سونگمین و بنگ‌چان 

سونگمین و لی‌نو 

سونگمین و چانگین (عاشق اینم😂🗿)

سونگمین و هیون‌جین

سونگمین و هان 

سونگمین و فلیکس 

سونگمین بچه نون 

بچه نون و بنگ‌چان 

بچه نون لی‌نو 

بچه نون و چانگبین 

بچه نون وهیون‌جین 

بچه نون وهان 

بچه نون و لیکسییی

بچه نون سونگمین

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.