2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707616 بازدید | 203886 پست
از من یاد گرفته هانی😌🌝

اره اصلا هم بهم نمیگه سگ و نکبت شغال:/😂 پیام بالاترت هست عسیسم🙄😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

ناراحتم کردی💔☹️

نشو😔

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ وقت تاپ نمیشم هیچوقتتتتت😭😭

پارم🤣🤣🤣🤣🤣 بالاخره قبول کردی یوهوووو

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اقا اصن من میخواستم از زبون خودت اسمتو بشنوم😭😭🤣

آفریییین این خوب بود 

خب بیا سنمم از زبون خودم بشنو اصن😔🤣 ۱۹ سالمه 🤣🤦🏻‍♀️

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

اره دیدم حیفم کلا من فدا شمبی عسل میشین🥺😂

خواهر فکر میکند خوده جین است خواهر درست فکر میکتد🗿

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

آفریییین این خوب بود خب بیا سنمم از زبون خودم بشنو اصن😔🤣 ۱۹ سالمه 🤣🤦🏻‍♀️

اره اجوماس

حس میکنم آرمی شدی چون وقتش رسیده بود چون بهش نیاز داشتی شاید باورت نشه من اصلا علاقه ای ندارم کسی رو ...

اره منم همین فکر و میکنم..

اینکه دربارشون توضیح بدی و ذهنیت و عوض کنی اشکالی نداره، تو این کارو و میکنی و اون خودشه ک تصمیم میگیره ارمی بشه..

همینطور ک من شدم‌

اون دیگ خودش نمی‌خواست🙄

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بسه دیگ درختی تونم که اینجا نمیبینه😂

عادت کردم🗿😂🙌

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

خواهر فکر میکند خوده جین است خواهر درست فکر میکتد🗿

وای جر🤣🤣🤣🤣