2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 685875 بازدید | 197439 پست

انقد من دیروز بد ترسیدم با این خبری ک دادید

صب بیدار شدم دیدم زیر لبم،کلا چونم و یکم بالاترش کلا دون دوم بنفش شده

یهو خانوادم منو دیدنی وحشت کردن

گفتن دیروز از چیزی ترسیدی؟چ بلایی سرت اومده این شکلی شده

بیچاره‌ها..

دارم میمیرم من رسما

چرا هیچکس درک نمیکنه منو💔

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

دیشب خواب میدیدم با شیوا داشتم حرف میزدمالان ارومترم..

دیدی‌پس‌خوبه‌

دیگع‌اروم‌باش🫂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد من دیروز بد ترسیدم با این خبری ک دادیدصب بیدار شدم دیدم زیر لبم،کلا چونم و یکم بالاترش کلا دون ...

درکت‌میکنم‌

خودم‌گذروندم‌اینو‌

الان‌فقط‌میگم‌نباید‌اینکارو‌با‌خودم‌میکردم

باید‌بگذرونیش‌لیا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تو خواب میگف چته چرا اینجوری میکنی،یکم فق دور شدم از اینجورجاها،برمیگردم..

منم‌ک‌گفتم‌بهت‌زمان‌بده

میاد

فقط میخوام بدونم حالش خوبههمین

خدا‌دیدتت‌ک‌اوردتش‌تو‌خوابت‌

خواسته‌نشونه‌بده‌بهت

دیگه‌نترس'

لطفا بیاد...

میاد‌فداتشم‌اروم‌بگیر

انقد من دیروز بد ترسیدم با این خبری ک دادیدصب بیدار شدم دیدم زیر لبم،کلا چونم و یکم بالاترش کلا دون ...

@niniyar_5    

نینی یار خواهش میکنم هر اطلاعاتی ک میتونی راجبش بمون بدیو بده😭

دارم نابود میشممم

اخرین بازدیدش تو سایت کی بوده؟

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

خدا قربونش برم همیشه هوامو داره💜

اون‌بالایی‌کارش‌درسته>>

خوشحالم‌ازاین‌اتفاقای‌سخت‌ازاین‌دردایی‌ک‌کشیدم‌سنگ‌میسازع‌از‌ادم‌این‌سنگ‌بودنه‌رو‌ب‌زودی‌یادش‌میگیری‌لیا

امیدوارم‌دیر‌نشه‌فقط