2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 686171 بازدید | 197497 پست
متاسفم اون لحظه نمیدونستم چطوری باید واکنش نشون بدمحق با شماست این حرفا فقط به روحیه بچه ها آسیب میز ...

اینطوری نگو جانم 

قطعا ناراحت بودی 

متاسف نباش من درکت میکنم

اینطوری نگو جانم قطعا ناراحت بودی متاسف نباش من درکت میکنم

شما خیلی لطف دارید و اینکه ممنونم که منو متوجه اشتباهم کردید

میدونم قلب های نگرانی اینجا هستن که نباید اون متن رو میخوندن

بابت اون پست متاسفم چون میترسم قلبی رو بیشتر به درد آورده باشم

اون لحظه متوجه اثر حرفام نبودم و مرسی که درکش میکنید💖

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خیلی قشنگ‌ صحبت میکنیا خیلی آدم قشنگی هستی

راستش وقتی اینجوری ازم تعریف میکنن نمیدونم چطوری باید جواب بدم که لایقش باشم ولی الان فقط این ذهنم میرسه که"خوشحالم از یه آدم قشنگ حرف قشنگی رو شنیدم که منو به خودم امیدوار میکنه"این جمله خیلی برام باارزشه و بابتش ممنونم💖

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

راستش وقتی اینجوری ازم تعریف میکنن نمیدونم چطوری باید جواب بدم که لایقش باشم ولی الان فقط این ذهنم م ...

امیدوار به خودت؟

به حدی قشنگی که لایق چیزی جز شنیدن حرفای خوب و همنشینی با آدمای قشنگ نیستی 

قدر خودتو بدون

امیدوار به خودت؟به حدی قشنگی که لایق چیزی جز شنیدن حرفای خوب و همنشینی با آدمای قشنگ نیستی قدر خودتو ...

ازتون ممنونم💖

گاهی وقتا آرزو میکنم بتونم اونطوری که اطرافیانم بهم نگاه میکنن،به خودم نگاه کنم...

مادرمم همینو میگه و من فکر میکنم باید براش یه کاری بکنم بنابراین،چشم؛سعی میکنم زاویه دیدمو نسبت به خودم تغییر بدم.

من تمام تلاشمو میکنم که لایق محبتای بی شمار آدم قشنگای زندگیم باشم و اگه این نظر شماست،منم انجامش میدم💖

ریحانه خبری نشد؟

نه 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
ازتون ممنونم💖گاهی وقتا آرزو میکنم بتونم اونطوری که اطرافیانم بهم نگاه میکنن،به خودم نگاه کنم...مادر ...

چقدر شما مهربونی

وایب خوبی ازت میگیرم حس میکنم ادم صبور و دوستداشتنی هستی

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

@niniyar_2 @niniyar_5 خواهش میکنم یچی کنید...دارم میمیرم رسما

سلام مشکل چی هست؟

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
سلام مشکل چی هست؟

یکی از کاربرها فک کنم بشناسیدشون 

یسری پیامای عجیب غریب بهمون داده تو پیرمارسانای دیگ 

تاپیکای اخرش واقعا دردناکن 

و هرچقدم زنگ میزنیم ج نمیده 

تلگرامشم از دم پاککرده 

داریم میمیریم از نگرانی

زنگ زدیم مدیرشون

هیچ اطلاعاتی بهمون ندادن..هیچی

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484