2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 686281 بازدید | 197545 پست
این فقط مجازی نیست! فهمیدی؟! همچی دوغ نیست بعضی چیزا ارزشمندن مثل شیوا اوکی؟!

من‌نگفتم‌بی‌ارزشع!

الان‌چ‌کاری‌ازت‌برمیاد‌براش؟

هیچی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من‌نگفتم‌بی‌ارزشع!الان‌چ‌کاری‌ازت‌برمیاد‌براش؟هیچی

باشه تو درست میگی... 

اینقدر دردناک نکوبون تو صورتم که نمیتونم هیچکاری براش انجام بدم... :) 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

باشه تو درست میگی... اینقدر دردناک نکوبون تو صورتم که نمیتونم هیچکاری براش انجام بدم... :)

>>

اوکیع‌

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

هیچی هیچ کاری ازمون ساخته نیست

دت دت آغشته به خونه... 

شیوا باید تا عصر بیاد... 

حداقل خبر سلامتیش... 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

راست میگهههه نی نیارو تگ کنین شاید یکاری کرد

دیوونه‌ای؟

درست‌ک‌نمینالی‌بگی‌چیشدع

فق‌نگرانی!!!

دیوونه‌ای؟درست‌ک‌نمینالی‌بگی‌چیشدعفق‌نگرانی!!!

شاید شماره ایی که باهاش عضو شده مال مامانش خاله ایی عمه ایی باشه

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

راست میگهههه نی نیارو تگ کنین شاید یکاری کرد

اونا حق ندارن اطلاعاتو لو بدن بهشون این اجازه داده نمیشه

شاید شماره ایی که باهاش عضو شده مال مامانش خاله ایی عمه ایی باشه

خب؟

نینی‌یار‌لابد‌میگع‌چشم‌حتما

اطلاعات‌کاربر‌و‌چرا‌باید‌بدن!

قبلا هم یکی از بچه های اینجا مسکلی براش پیش اومده بود مثل اینکه از نی نی سایت پیگیر شدن

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
بحث الکی که نیست نگرانیم خب

الان تایم کدوم نی نی یاره؟ 

من دیگه نمیکشم نغمه.. 

دیگه نمیتونم..