2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 672742 بازدید | 194329 پست
چند سالشه؟اگه بزرگه که با دوستاشه دیگ

۲۲ نه آخه همیشه منو خبر میکرد جایی میرفت 

بعد الان شب یلدا معلوم نیست کجاست

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۲ نه آخه همیشه منو خبر میکرد جایی میرفت بعد الان شب یلدا معلوم نیست کجاست

نگران نباش حتما جایی سرش گرمه یادش رفته 

بد به دلت راه نده به دوستاش زنگ زدین؟

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

میمونم😌💅مرسی خوشگلم همچنین🥹🩷الان خوبی؟

راستشو بخوای نه قرص خوردم خوابیدم کمتر شد ولی خوب نشد

راستی دیشب تا کی تنها بودی ببخش نشد پیشت بمونم

بهارشاید دوسدختر داشتنُ...اینا ی کلمه عادی شده باشهولی درست نیس وقتی اطلاعی راجب خانواده طرف نداری ا ...

درسته 

میشناختمش دختر اوکیه هر طوری باشه بیانش نمیکنم 

دختر خوب و پایه ایی هست 😂 دوسش دارم

بچه ها نخندینا:)     ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

نگران نباش حتما جایی سرش گرمه یادش رفته بد به دلت راه نده به دوستاش زنگ زدین؟

چی بگم به خدا 

آره مامانم به رفیق فابش زنگ زد اونم جواب نمیده

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

راستشو بخوای نه قرص خوردم خوابیدم کمتر شد ولی خوب نشدراستی دیشب تا کی تنها بودی ببخش نشد پیشت بمونم

ای بابا حالا این بیشعورم چه بد موقع گرفته😑

قربونت برم عزیزدلم حالت مهمتره ❤️🫂تا دو بود

آبجی بخوره تو سرم برادر بزرگ تر خواهر داشتم الان غم نداشتم نه کات کرده با دوست دخترش😂

نه بابا همینم خیلییهه شکر کن فقط 😂 اونو من داشتم تو آسمونااا بودم اوف 

😂😂 خبری ازش نشد؟ 

چطوری خوبیی

بچه ها نخندینا:)     ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

چی بگم به خدا آره مامانم به رفیق فابش زنگ زد اونم جواب نمیده

حتما باهمن 

نگران نباش خب؟

اگه خبری شد میای اینجا بگی؟

ای بابا حالا این بیشعورم چه بد موقع گرفته😑قربونت برم عزیزدلم حالت مهمتره ❤️🫂تا دو بود

خره دیگ نمیفهمه😂

چه دیر اومدن امشب نرفتی هنوز؟

نه بابا همینم خیلییهه شکر کن فقط 😂 اونو من داشتم تو آسمونااا بودم اوف 😂😂 خبری ازش نشد؟ چطوری خوبی ...

برادر بزرگ نیست که شیطان بزرگه😂

نه هیچی 

قربونت ببم ، همو میشناسیم؟

آره ببم عمرت یلداییاینجا خیلی رفته جلو ها

بوس بهتت 

اره میبینی, شیوا اومد جون گرفت اینجا اصن

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

از خواب رفتم-

اوخودااا، نینی خسته بوووددد

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412