2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 660676 بازدید | 190785 پست
میمیری، وقتی بمیری ک دیگ اون عمرا بتونه خودش و ببخشه گاوی؟ احتمالا ریه بالاس، و دنده هم بالاعه، ممکن ...

میبخشه

کی گفته اصن براش مهمه ؟

شاید اینم مث بقیه رفتاراش فقط ی فیلمه؟

(خدایا گیری دادما)

اره قفسه سینه طرف قلبم روبروش درد میکنه

الان درد کرد یادم افتاد راستش

(ARMY)همو ملکه__بنفش هسم

میبخشهکی گفته اصن براش مهمه ؟شاید اینم مث بقیه رفتاراش فقط ی فیلمه؟(خدایا گیری دادما)اره قفسه سینه ط ...

پس گمشو برو دکتر اینقد خر نباش لیا 

ب جهنم اصن بزار بگا بره 

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس گمشو برو دکتر اینقد خر نباش لیا ب جهنم اصن بزار بگا بره

نترس دیگ این مورد خودم میرم,سر مرگ خودم لجباز نیستم

فقط بمونه ی تایم دیگه

الان وقت ندارم

ینی درواقع جدی وقت ندارم

--

بزارم بگا بره؟فکر‌خوبیه ولی امضای خودتو نگاه...

ادما ی قلب بیشتر ندارن

اصلا چرا انقد کصخلم

انقد رید ب حالم

هنوز من بازم مهمه برام

نگو چیزی

خودمم میفهمم چقد حماقت ب خرج دادمممم

بیخی اصلا

بابا دکترای شهر مام گاونا

میمونه بعد دی

اگ تا بعد دی زنده بمونم ینی چیزیم نی😂😐

(ARMY)همو ملکه__بنفش هسم

چون دوست دارم، حاله بدت حالمو بد میکنه، این همه حسه بدی ک ب خودت داری آزارم میده، وقتی ب خودت اسیب م ...

من مقابل این چند خطی که نوشتی احساس گناه بیشتری میکنم 

باشه بیا فراموشش کنیم

♡...We shine together
نترس دیگ این مورد خودم میرم,سر مرگ خودم لجباز نیستمفقط بمونه ی تایم دیگهالان وقت ندارمینی درواقع جدی ...

بعدا؟ بعدا خیلی دیره 

بعد دی؟ نه بعد دی نه

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

بعدا؟ بعدا خیلی دیره بعد دی؟ نه بعد دی نه

ن جدی میرم 

سعی میکنم برم

شاید شب یلدا ک خونه مامانبزرگمیم

ب عموم بگم

اون بهتر میدونه

شایدم ب طاها گفتم اصن

طاها فیزیوتراپه

(ARMY)همو ملکه__بنفش هسم

من مقابل این چند خطی که نوشتی احساس گناه بیشتری میکنم باشه بیا فراموشش کنیم

میخوای بزنم تو دهنت خون بالا بیاری؟ اون وق منم احساس گناه میکنم و مساوی میشیم 

فراموش؟ من اومدم ک درستش کنم

ن جدی میرم سعی میکنم برمشاید شب یلدا ک خونه مامانبزرگمیمب عموم بگماون بهتر میدونهشایدم ب طاها گفتم ا ...

کِی؟ 

زود لیا 

اگ شکسته باشه چون تازس خوب میشه، ولی اگ بزاری کهنه بشه شاید خوب نشه 

اگ این دکترا خوب نیس برو ی جای دیگ، برو تهران ، نمیدونم ی جای خوب، اگ ب مامانت بگی میدونه کجا ببرتت

چیکار کردی

جای افسردگی

سعی کردم برخلاف میلم شکرگزاری کنم

هرشب قبل خواب یدونه چیزی ک خوشحالم میکنه رو یادم میاوردم

۱۰بار بابتش خداروشکر میکردم

برا وجود خیلی چیزا خداروشکر میکردم

مث نعمت مادر

مث نعمت چیزایی ک واسم عادی شده ول شاید خیلیا ندارن،مث جسم سالم

سعی میکردم از زندگیم ن رویا درست کنم ن کابوس

فق با زندگی واقعیم رو بررو میشدم

جای الگو قرار دادن ملت

خودمو کردم الگوی خودم..

هوم اره خلاصه

(ARMY)همو ملکه__بنفش هسم

میخوای بزنم تو دهنت خون بالا بیاری؟ اون وق منم احساس گناه میکنم و مساوی میشیم فراموش؟ من اومدم ک درس ...

من میفهمم شرایطتتو درکت میکنم تو هم ب عنوان کسی ک داری زندگی خودتو جلو میبری هر لحظه تحت فشاری و داری با مشکلاتت سر و کله میزنی 

فقط محض رضای خدا نمیدونم چرا این دهن فاکیمو نمیبندم 

ک درگیر من نشی 

آره درست میشه

♡...We shine together
جای افسردگیسعی کردم برخلاف میلم شکرگزاری کنمهرشب قبل خواب یدونه چیزی ک خوشحالم میکنه رو یادم میاوردم ...

الان دیگ واسه جسمت شکرگزاری نکن 

باید بری توبه کنی بخاطرش، چون اگه بخدا اعتقاد داری و ایمان ، پس اسیب زدن ب جسمت گناهه

کِی؟ زود لیا اگ شکسته باشه چون تازس خوب میشه، ولی اگ بزاری کهنه بشه شاید خوب نشه اگ این دکترا خوب نی ...

مامانم میدونه

میدونه

ولی خب کسی نمیتونه منو اجبار ب انجام کاری کنه

بابااا ایدا من میترسم خب 

میترسم

نمیتونم

باشه اصلا واقعا جدی میگم میترسم خب؟

نمیشه

همی چن دیقه پیش مامانم اومد بام حرف زد و بازم تش هیچی

نخواستم

نمیخوام

(ARMY)همو ملکه__بنفش هسم