2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 656712 بازدید | 189312 پست
متوجه شدم خب، مامانت عصبی ، ب علاوه خودش با خواهرش حرف زدی، خیلی داره حرف میزنه و میخواد کشش بده فقد ...

اخه مامان من واقعا سرش عصبانی نمیشه،جدیدا البته،فقط از این تایم زیاده ناراحت بود-

قدرت تحلیلت از من بالاتره😂😭

درضمن من همه اینارو گفتم؟/:

چرا خودم هیچی یادم نیسسسس،تفففف

"ARMY"                                                                          🌆🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده همچین چیزو رو بخوای؟

اگ منظور عشق و عاشقی باشه،ن خب تابحال عشقی ب اونصورت نداشتم

ولی اگ منظور عشق و محبت بین دوستا باشه...چرا بارها خواستمش..

"ARMY"                                                                          🌆🧸

واقعا از اول داشتی میخوندی؟والا خودمم اون اکانت رو یادم رفته بوداین اکانتم قدیمی تره اونو مجبور شده ...

من اکثر اوقات ک تعلیقم میخونم دت دتو

ارهه

نه بابا شبیه هم بودین😂

دیگ هرچی برا امتحان خر زده بوده بودمهرچی خونده بودمباعث شد بپرهدیگ ذوقم برا چیش بود؟

اهااا

قرار نبود دگ روی ی آسکاریسو ببینم 🛐

جیغغغغ

الانم یادم افتاد ذوقمههه

تنها معلمیه ک تو این ده سال ازش بدم میاد

+

اخه مامان من واقعا سرش عصبانی نمیشه،جدیدا البته،فقط از این تایم زیاده ناراحت بود-قدرت تحلیلت از من ب ...

حالا هرچی 

دس کم گرفتی منو یاا 

یخورده بمن گفتی، یخورده هم اینجا بر خودت حرف زدی، دیگ فهمیدم دیگ🦦

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

حالا هرچی دس کم گرفتی منو یاا یخورده بمن گفتی، یخورده هم اینجا بر خودت حرف زدی، دیگ فهمیدم دیگ🦦

فقط میتونم بگم پشمام😂😭

لنتی من چیزیم نگم تو میفهمی

از بین ۵۰۰۰۰تا آدم تونسی آیدی منو پیدا کنی

واقعا آیدا بعضی اوقات ترسناک میشی 😂

حالا هرچی دس کم گرفتی منو یاا یخورده بمن گفتی، یخورده هم اینجا بر خودت حرف زدی، دیگ فهمیدم دیگ🦦

با اجازت از بیوت اسکی میرم🛐😂

@1090_mahpishony    

آیدا ریدمممممم🤣😭

دونه دونه داشتم جواب پنج صفحه سوالو میفرستادم

بعد دو تا سوال اخر‌مونده بود

معلم برگش اینو گفت،من اصلا ندیدم..دونه دونه داشتم میفرستادم

بعد اخریو ک فرستادم

دیدم اینو گفته

بعد انگار اینو یجور ضایع کردم ک تو اصن برگمو ندیدی ک بفهمی سواله نیست

بعد اومدم جمش کنم

کفتم خانم ببخشید این اخریه ارسال نشده بود

دیدم بدتر ریدم

اومدم پاکش کردم دیدم جواب داد بمممم

آیدا ریدممم تففف🤣😭