2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 655365 بازدید | 188800 پست
مشخص بود خب من فقد یکم باهوشم، مگ ن؟🙃

چی مشخص بود ؟ن جدی؟

من واقعا فک میکردم فرق کردم

ولی ن مث قبل نیستم

واقعا

باهوش ک هستی

ولی آیدا واقعا ینی تموم تلاشام تش هیچ؟فرق نکردم ؟

دردناکه ولی

"ARMY"                                                                          🌆🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بخواب ، شکر فدات توهم

من دست کم تا یک دو بیدارم

کیووت

وای شیوا برف میبارههه اینجا

خ قشنگههه

صب عکس میگیرم میزارم دت دتتت

"ARMY"                                                                          🌆🧸

من دست کم تا یک دو بیدارمکیووتوای شیوا برف میبارههه اینجاخ قشنگهههصب عکس میگیرم میزارم دت دتتت

کار داری؟ نمیتونی بخوابی؟

من کیوتم؟

وای آره حتما عکسشو بذار 

اولین برف شهرتون 

میدونی اگه با یه نفر دیت بری ابدی میشید ؟ 

#خرافات من😂

♡...We shine together
کار داری؟ نمیتونی بخوابی؟من کیوتم؟وای آره حتما عکسشو بذار اولین برف شهرتون میدونی اگه با یه نفر دیت ...

ن بابا مغزم داره میپوکه

ارههه تو

اولین برف چرا؟ن بابا چندمین بارشه

--

ینی چی با ی نفر دیت برم ابدی میشم؟وات؟😂😐

خب اینام ناشی از اورثینک و غرغره دیگه

غرغر داریم تا غر غر

اولا ک اسم واس‌تو غرغر نیس

دوما

غرغر ی همکلاسیو بشنوم 

یا تو ؟خ فرق داره

ن بابا مغزم داره میپوکهارههه تواولین برف چرا؟ن بابا چندمین بارشه--ینی چی با ی نفر دیت برم ابدی میشم؟ ...

خب پس چرا نمیخوابی 

توی کره این خرافات هست ک اولین بارش برف باعث میشه عشق بین آدما پایدار و ابدی بشه

♡...We shine together
خب اینام ناشی از اورثینک و غرغره دیگه

یادم نیس تابحال غر زده باشی

و خب اصلا اسمشم بزاریم غر

غرزدنای تو باعث اکلیلی شدنه منه

غر زدنای بقیه نای سردردم

الان مغزم رسما پوکیدددد تو این چارساعت