2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 656427 بازدید | 189210 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلم برای بوسات تنگ شده بود تنها کسی که بدون حرف اضافه بمن بوس میده تویی💋🫂

من هرکی هرچی بخواد و بهش میدم)))

💋🫂

فعلا میسازم - چه می‌شود کرد ؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد ؛ همین است که هست.          آرمی 🌆🧸

😐بعضی چیزا رو نده ناموصا

ناراحتی بده مخصوصا اگه از نه گفتن باشه

فعلا میسازم - چه می‌شود کرد ؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد ؛ همین است که هست.          آرمی 🌆🧸

من در آرامشم🤣کوکمین ریله ایزی ایزی تامام تامام

به قول خودت محض رضای خدا بس کن کوکمینعلی😭😭

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

ولی هرکس لیاقت خوبی ها ساده بودن مارو نداره

لیادت طبق اخلاق به وجود میاد برای داشتن اخلاق تجربه لازمه من کی باشم که برای کسه دیگه ای چیزی که بدست نیاورده رو بخوام

لیادت طبق اخلاق به وجود میاد برای داشتن اخلاق تجربه لازمه من کی باشم که برای کسه دیگه ای چیزی که بدس ...

نفهمیدم چی گفتی ولی آهااا درسته🤔بودن یا نبودن مسئله این نیست

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم