|
مشاهده متن کامل بحث +
637768 بازدید
|
184223 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
اینجوری که انگار تازه از خواب پاشیدی هول خورده بگی سلام چیشد کی گفت من کجاام🤣
وای گفتی🤣
مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚♀️ARMY
مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚♀️ARMY
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ، بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:)) #ماهِمن
نغمه مرد 😂👌منم دلم تنگ شده بود ولی گشادی نمیذاشت دت دت رو پیدا کنم😂🥱فدایت، همین الان از کیون یوت ...
نهههههه😂
ازاین به بعد خودم هرروز تگت میکنم داش، قدرت منمممم💪🤣😂 حالا مثلا خودم خیلییی میام نی نی سایت😔😂
دیگه چخبرا
قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ، بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:)) #ماهِمن
جااان😔تو فقد تگ کن👄من همش تیک تاک و اینستا و یوتوب ام😂و گاهی میرم مغازمون😂🤣
بوس بهت
منم بیشتر یوتوبم کم میام اینجا زیاد فرصت نمیشه🤭ولی بعضی وقتا واقعاااا دلم تنگ میشه برای اینجا🥺😂
خیلیم عالی موفق باشی گل💜