2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637781 بازدید | 184223 پست
باشه باشه تو خوبی😔😮‍💨اگه میگرنو فاکتور بگیریم خوبم شما چطور مریض بودی؟بهتری؟

به خوبیت عشقم استراحت کن میگرن همون سردردای یهویی و بی دلیله و دارو نداره درسته؟

منم خوب شدم دیگه، ولی چندروزی اذیتم کرد😫

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره راست میگی به اینش فکر نکردمحالا میام تمام تلاشمو میکنم شاید شد😔

نه اتافاقا میشهه داشنمندا مهندسی ژنتیک یه سری ازمایش انجام دادن که دو گوسفنده ماده تونستن بچه دارن بشن از هم بعد خواستن رو انسان ها هم انجام بدن که با اعتراض های اخلاقی ازمایش نصفه موند البته شایدم ادامه داده باشن نمیدونم 

@1090_mahpishony    

یا کامل داروتو بخور یا اصلا نخور نصفه نیمه بخوری بدنت نسبت بهش مقاوم میشه دیگه تاثیری ندارهواایییی م ...

من روز اول کامل میخورم از روز دوم میزنم به بیخیالی😂

چقد خوبه که بدنتو عادت به دکتر و دارو ندادی👌

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

هه، شماها هیچ وقت ب گَردِ پایِ منم نمیرسین😎

جون جون، داشمون گنگ بالاس🤭