2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635081 بازدید | 183502 پست
درسته تا اونجایی هم ک من میدونم کمپانی مخالفه این شیپه؟

به نظر من هم مخالفه و شواهد هم همینو میگه 

ولی در کل اینا رو گفتم اگه کسی بگه فن سرویسه اینطوری قانع کننده جواب میگیره وگرنه خیلی هامون رفتارای کمپانی رو دیدیم

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من هم مخالفه و شواهد هم همینو میگه ولی در کل اینا رو گفتم اگه کسی بگه فن سرویسه اینطوری قانع ...

درستهه

خب پس نمیتونه فند سرویس باشه ، اگ باشه ک کمپانی نباید مخالف باشه 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

عاا😁

کلا اینطور به نظر میرسه رونده حداقل شبیه روند رابطه های واقعیه 

اول یکی عاشق میشه مشتاق تره نزدیک تر میشه 

بعد کم کم پیش میرن هی مرحله مرحله میگذره 

بعد ها واکنش های بقیه اعضا رو نسبت به این دو نفر داشتیم که متوجه یه چیزایی شده بودن 

مثلا یه روز خیلی عادی مثل همیشه نشسته بودن بعد جانگکوک قشنگ پای هیونگش رو لمس میکرد 

و خب عجیب بود مثلا جین خیلی متعجب بهشون نگاه کرد 

و حتما برای اونم سوال بوده 

به نظرم جین اول شک کرد برخلاف نظر خیلی ها😂

کلا اینطور به نظر میرسه رونده حداقل شبیه روند رابطه های واقعیه اول یکی عاشق میشه مشتاق تره نزدیک تر ...

خب خداروشکر هنوز شکسته شیپی نخوردمممم😭🤣

عیخداااا🥺😭

@belly_farmer    

هی بچمممم 

بخدا امروز هی تو فکرت بودم گفتم بیام اون اکانتش و تگ کنم میدیدم بچه ها پیام دادن تا جواب بدم یادم میرفت 

عیخدا چ حلال زاده هم هستتتتت 

خوبی تووو؟؟؟

چیشد اکانتت بلاخره؟؟

@belly_farmer هی بچمممم بخدا امروز هی تو فکرت بودم گفتم بیام اون اکانتش و تگ کنم میدیدم بچه ها پیام ...

قربونت بشم 

بازش نمیکنن با همین میام دیه خسته شدم ب قران 

هر کاری میکنم انگار ن انگار 

@niniyar_5   نی نی یار جان گفتید که من براشون تو تماس با ما بفرستم هم چی رو 

بعدش اینجا گفتید پی وی بفرستید بازم چیزی نشد😂 میشه چکش کنید؟

خب خداروشکر هنوز شکسته شیپی نخوردمممم😭🤣عیخداااا🥺😭

بله فکر کنم امید به زنده بودنت هست😄

آره خلاصه دیگه تایم که گذشت هی لحظه های بیشتری ساختن هی نزدیک تر نزدیک تر شدن 

طوری که دیگه فقط جانگکوک مشتاق نبود 

وی هم خیلی اهمیت میداد 

طوری که از این سمت استیج میدوئید که جونگ کوک رو بغل کنه یا ببوسه 

و ...

ولی میتونیم دل نبندیم هوم؟شاید بشهخوشحالم تو هستی ریحون..خیلی خوشحالم

من نتونستم 

میبینی که قرار بود دیگه با کسی دوست نشم دل نبندم بهش اما تو و بقیه باز شدین ادمای نزدیکی که برام خیلی مهمن

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
بله فکر کنم امید به زنده بودنت هست😄آره خلاصه دیگه تایم که گذشت هی لحظه های بیشتری ساختن هی نزدیک تر ...

وای خدا ، دیگ نمیتونم هندلش کنم ، یکی منو بگیره😭🤣🔪 

به من داده ولی انگار موقع پخش شما خواب بودین

نه به شما فقط توهمشو داده

خداروشکر ما هم حداقل ادعا باعقلی نمیجنیم این شماییددکه نخود هر آشی میشید و فکر میکنید توهماتتون عقل داشتن! 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
2810