2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 634935 بازدید | 183456 پست
وای چ پروسه طولانی و سختی داره🥲

خب الان قشنگ درک کردی اینا رو ؟

اما حالا بریم سراغ بحث خودمون تهکوک 

و بعدم نظر شخصیمو میگم که واقعا ویکوک فن سرویسه ؟ توهمه ؟ یا نه 

اینجا به بعدش رو دوست خواهی داشت 😂

جالبه بدونی جونگ کوک توی نوجوونیش مانهوایه یائویی میخونده 

لازمه از یائویی یه توضیح سانسوری بگم یا میدونی؟

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

خب الان قشنگ درک کردی اینا رو ؟اما حالا بریم سراغ بحث خودمون تهکوک و بعدم نظر شخصیمو میگم که واقعا و ...

اره فهمیدممم

وای هیجان انگیزه🥲🤣

نمیدونم ، سانسوری لطفا🥲🤣

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره فهمیدممموای هیجان انگیزه🥲🤣نمیدونم ، سانسوری لطفا🥲🤣

ببین توی کشورای آسیای شرقی مثل ژاپن کره و ... یه سری داستانا مینویسن به اسم مانگا یا مانهوا 

اینا از ژاپن وارد جهان شدن و الانم مانهوای ژاپن کلی طرفدار داره 

حالا این داستانا ژانرای مختلف دارن یکیشون یائویی هست (علاقه ی دو تا پسر )

و جونگ کوک هم یائویی میخونده در نوجوانی

اهااا ، فهمیدممم

حالا اینا به کنار قطعا به این ژانر علاقه داشته که میخونده درسته؟

اولِ اولِ اینکه گروه تشکیل شد ینی بعد اینکه کارآموزی پسرا تموم شد و دبیو کردن به یه برنامه ای دعوت شدن که اون برنامه نمیدونم دیده باشی یا نه تهیونگ مجازات یا حالا تنبیه باختنش اینه که هوسوک رو ببوسه..

وقتی قراره انجامش بدن شما یه بار دیگه اون ویدیو رو ببینید متوجه میشید جونگ کوک چقدر ذوق داره از دیدن این صحنه چقدر بالا پایین میپره چقدر هیجان داره و کلا دوست داره اون کیس انجام بشه (شاید به خاطر علاقه ای که به اون داستانا در گذشته داشته )

حالا اینا به کنار قطعا به این ژانر علاقه داشته که میخونده درسته؟اولِ اولِ اینکه گروه تشکیل شد ینی بع ...

درسته 

اینو فیلمش و ندیدم ولی دربارش شنیده بودمممم 

ب نکته ظریفی اشاره کردیییی ، درستهههه ، وای🥺😭🤣

درسته اینو فیلمش و ندیدم ولی دربارش شنیده بودمممم ب نکته ظریفی اشاره کردیییی ، درستهههه ، وای🥺😭🤣

خلاصه اینکه میخواستم بگم جونگ کوک از دیدن اون صحنه و دیدن وی تو اون موقعیت خوشحاله چون طرفدار انیمه و یائویی بوده در نوجوونی و کلا 

حتی انقدری که میخواست با دستش سر وی رو به جلو هول بده که زود تر هوسوک رو ببوسه ولی همون طور که گفتم چون اوایل بود و صمیمیت زیادی بین اعضای بی تی اس هم نبود و بالاخره جانگکوک از وی کوچیکتره و باید احترام میذاشت دستشو کشید و به وی دست نزد 

چون کوچیک تر از ته بوده  نباید به تهیونگ دست بزنه

بخاطر شرایط احترام به هیونگ در کره جنوبی که تو این کشور خیلی مهمه و دلیل دیگه اینکه هنوز صمیمی نشده بودن

چ قانون هایی داره ، پشمام

احترام گذاشتن براشون خیلی مهمه و البته صمیمی هم نبودن 

اما خب یه مدت میگذره و چند وقت بعد از همون ماجرا دوباره بی تی اس دعوت میشه به یه برنامه ی دیگه نمیدونم چطور شد ولی به طور اتفاقی راجب ماجرای بوسه دوباره بحثش وسط میاد و ازشون میخوان دوباره اینکارو انجام بدن 

ولی این بار یه فرقایی کرده با اینکه زمان زیادی نگذشته جانگکوک اصلا اون شوق اون روز اون هیجان و شادی رو نداشت اتفاقا همون لحظه دست وی رو میگیره (باید بگم این تایم هم گرفتن دست هیونگش و کلا لمسش درست نبود ولی انجام میده )

کلا حالت صورتش تغییر میکنه 

به نظر من ویکوک از اینجا شکل گرفت چون کوک دیگه علاقه ای نداشت وی رو با کس دیگه ببینه و دیگه ذوقی برای تکرار اون صحنه هم نداشت

احترام گذاشتن براشون خیلی مهمه و البته صمیمی هم نبودن اما خب یه مدت میگذره و چند وقت بعد از همون ماج ...

وای خب همین کارارو میکنن ادم ی جوری میشع دیگ 🥲😭

وای خب همین کارارو میکنن ادم ی جوری میشع دیگ 🥲😭

یه مدت دوباره گذشت و بی تی اس رفت آمریکا وقتی رفتن یه برنامه ای تو آمریکا مجری از اعضا میپرسه صدای کدوم از هم گروهیت رو بیشتر دوست داری 

وی هم بدون مکث میگه جانگکوک کوکی هم همون لحظه شروع میکنه به خوندن و وی رو نگاه میکنه و تهیونگ هم فورا خجالت میکشه ...

از اینجا تقریبا شاهد یه سری رفتارای ریزشون و حساسیتا شدیم

خببب

بعد هی نگاها و کلا صمیمیت وی و کوک بیشتر میشد ولی باز هم نه خیلی به نظرم جونگکوک مشتاق تر بود با اینکه کم سن تر بود 

آها بعد چرا نمیگم این شیپ فن سرویسه؟ خب ببین فن سرویس اینطوربه که از یه زمان به بعد یهو یه نفر میچسبن به هم و جلب توجه میکنن 

ولی ویکوک اینطوری نبود همون طور که گفتم ذره ذره داره پیش میره پس نمیتونیم بگیم فن سرویسه و کمپانی ازشون میخواد 

چون از همون اول یه چیزایی بود 

بعد چه دلیلی داره زمانی که بی تی اس خیلی فن نداره در جهان چرا کمپانی بخواد شیپر بسازه...

خببب

آها بعد یک چیز دیگه هم هست چون اوایل فقط جانگکوک اشتیاق نشون میداد به وی و تهیونگ زیاد حساسیتی نداشت 

در صورتی که فن سرویس این طور هست که کمپانی هر دو عضو رو مجبور میکنه که به هم نزدیک بشن 

بعد هی نگاها و کلا صمیمیت وی و کوک بیشتر میشد ولی باز هم نه خیلی به نظرم جونگکوک مشتاق تر بود با این ...

درسته 

تا اونجایی هم ک من میدونم کمپانی مخالفه این شیپه؟ 

2810