2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 634712 بازدید | 183354 پست
درسته ولی این مسائل ب کنار ، خودشون هم بعضی جاها ی کارایی میکنن خب ، ممکن هم هست اصن چیزی نباشه ولی ...

ادامه حرفمم گوش بده😂

اما دومین چیزی که لازمه بگم اینه که همون طور که خودت میدونی یه چیزی هست به اسم فن سرویس 

فن سرویس یه سری کار ها رو شامل میشه که طرفدار ها بهش علاقه دارن با دیدنش ذوق میکنن و کلا یه کاریه که دوست دارن از طرف آیدلشون انجام بشه 

حالا کمپانی های سودجوی کره ی جنوبی میان چیکار میکنن 

اولش میان میبینن کدوم شیپ ها طرفدار بیشتری داره و مردم از دیدن کدومش لذت میبرن یا اینکه باعث میشه طرفدار جذب کنن یا در کل جنجالی هست 

با توجه به اینکه شیپ تو فضای کی پاپ پر طرفداره

و آیدل ها رو مجبور میکنن که به اصطلاح با هم دیگه مومنت درست کنن و یه سری کارا کنن که فنا خوششون بیاد 

این موضوع ممکنه باب میل آیدل یه گروه نباشه ولی مجبورن که انجام بدن

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادامه حرفمم گوش بده😂اما دومین چیزی که لازمه بگم اینه که همون طور که خودت میدونی یه چیزی هست به اسم ...

جدی؟؟ ، ینی بهشون میگن ک فلان کارو کنن؟؟؟

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

جدی؟؟ ، ینی بهشون میگن ک فلان کارو کنن؟؟؟

بار ها این اتفاق توی گروه های مختلف افتاده بارها 

حالا قبل اینکه بخوام نظر خودمو راجب اینکه بگم تهکوک فن سرویسه یا نه اینارم باید بگم 

اول اینکه قبلا کاپل هایی توی کی پاپ بودن که واقعی بودن پس نمیشه گفت همه ی شیپا غلطه 

کلا

کاپل هایی که شیپ میکنیم ۳ دسته هستن

۱ کاپل هایی که با هم هستن و اعلام میکنن

۲کاپلهایی که با هم هستن ولی اعلام نمیکنن (به دو دلیل اول مخالفت جامعه و دوم به خاطر گروهشون و طرفدار ها)

۳ کاپل هایی که کلا با هم نیستن

ادامه حرفمم گوش بده😂اما دومین چیزی که لازمه بگم اینه که همون طور که خودت میدونی یه چیزی هست به اسم ...

وای وای چقدر تو خوبی😭😭

بخدا منم نظرم همینه اینکارایی که ایدل ها انجام میدن یجور حقه س برای جذب بیشتر طرفدار از پیش تعیین شدس

مرسی که هستی😭

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

وای وای چقدر تو خوبی😭😭بخدا منم نظرم همینه اینکارایی که ایدل ها انجام میدن یجور حقه س برای جذب بیشت ...

خوبی از شماس جانم 

اون که صد البته 

ولی راجب بی تی اس فکر نمیکنم باشه  چون کلا اعضا همو دوست دارن اگه فن سرویس هم باشه پسرا فیک نیستن 

خوبی از شماس جانم اون که صد البته ولی راجب بی تی اس فکر نمیکنم باشه چون کلا اعضا همو دوست دارن اگه ...

نه کلی گفتم منظورم گروه خاصی نبود

💜🙋🏻

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

اینم درستهشکست شیپی خوردم🥲😂

من هنوز دارم ذهنیتت رو میبرم به فضایی که میخوام اصلش مونده 

اما طرفدارا 

طرفدارها هم که تقسیم بندیشون مشخصه

۱ کسایی که کاپل ها رو شیپ نمیکنن

۲ کسایی که کاپل ها رو شیپ میکنن این گروه خودش چن دسته اس کسایی که طبق شواهد و دلیل باور دارن فلان کاپل واقعا باهمن

یا اینکه کسایی که

۵۰/۵۰ باور دارن ولی دوست دارن اون دو نفرو شیپ کنن چون

ا بعضی ها ترجیح میدن آیدلشونو با به پسر هم گروهی شیب کنن تا با یه دختر

از بودن اون دو نفر با هم ذوق میکنن و دوست دارن دربارشون خیال پردازی و تصور کنن

فن فیک مومنت ...... یا هرچیز دیگه

حالا آیا شیپ کردن ما به آیدلها صدمه میزنه؟

جواب درست ، هم آره هم نه

آره

نه

چون کمپانی ها گاهی به آیدلها میگن که باید فن سرویس بدن ، در صورتی که اون ایدل علاقه ای نداره البته لازمه بگم که خیلی وقتها خود آیدل ها اگر اذیت بشن ، توی مصاحبه ها میگن که لطفا منو با فلانی شیپ نکنید

۱. چون شیپ کردن خودش نوعی جلب مخاطب و توجه هست به همین دلیل کمپانیها فن سرویس میدن و خب مسلما پولی که تو جیب کمپانی میره مقداریش به اون آیدل هم میرسه . حتی بعضی آیدل ها با اینکه گی نیستن ولی از شیپ هاشون خوششون میاد

در نتیجه میشه گفت شیپ کردن میتونه حمایت باشه البته بی رحمانس

2810