|
مشاهده متن کامل بحث +
633964 بازدید
|
183210 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخواد بیاد درس بخونه😒من یه طوطی دارم عربی حرف میزنه بیا بریم نشونت بدم😏
بریم🌆🧸
یه اتاق بدیم درس بخونه بعد بیاد
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
برو بکتابات بده😒یه طوطی سخنگو داشتم به اتی نشونش میدم😕
اتی کیست🌆🧸