2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 633964 بازدید | 183210 پست
😒گمرو درستو بخون@ارمیناز بیا بریم عشقم💋

بریم👄🌆🧸

لیام میقام

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گل❤️

🌆🧸قربونتتت

چیزه میگما ما ی اتاق اضافه تو دت دت داریم نمیخوای مهمونمون بمونی؟🌆🧸

میدونی من کیم؟🤣همونی ک اونروز تو تاپیکش گفتی سنسی و شیهان کجایین..من گفتم همشهری ...

من اسی اون تاپیکممم

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

بریم👄🌆🧸لیام میقام

میخواد بیاد درس بخونه😒

من یه طوطی دارم عربی حرف میزنه بیا بریم نشونت بدم😏

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

2805
روشنه من تو روشنایی نمیتونم😭🤣

خاک  ک اندازه ی کتابم بلد نیستی از این کارا...الان نگا کتابا و امتحانا براشون فرقی نداره،تو روشنایی یا جلو همه قشنگ ادمو....

اره خلاصه🤣🤣

من فعلا با کتابامم شما برین🤣

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

میخواد بیاد درس بخونه😒من یه طوطی دارم عربی حرف میزنه بیا بریم نشونت بدم😏

بریم🌆🧸

یه اتاق بدیم درس بخونه بعد بیاد

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

واییی تفففف منممم،وای وای وای بیا بریم بخونیم ولی من نمتتت🤣😭🌆🧸

امتحانو گاییدم 🤣🤌🏿

اصن کی میتونه این موقع بخونه 😭😭

اح اح هیچیم بلد نیستم 🖕🏿🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
جون🧸🌆

💋🌆🧸

خاک ک اندازه ی کتابم بلد نیستی از این کارا...الان نگا کتابا و امتحانا براشون فرقی نداره،تو روشنایی ...

برو بکتابات بده😒

یه طوطی سخنگو داشتم به اتی نشونش میدم😕

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

دارمم اتاق

بقل اتاق ما 

برو بکتابات بده😒یه طوطی سخنگو داشتم به اتی نشونش میدم😕

اتی کیست🌆🧸

2810