2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635156 بازدید | 183506 پست
حرفای خوذت و به خودت میزنم چون با تموم وجودم حرفات و درک کردم و روم تأثیر گذاشته ارع لباو کاری به هم ...

خوشحالم ک حرفام مفید بوده برات خانوم کوچولو 💜

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خودمون جداشون میکنیم نی نی یار قول میدم دیگه لیا ملکه بنفش روش ریپ نزنه

شما خودتونم که ازشون دلخورین 😂  بذار لغوش کنم دیگه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
میدونی؟من ادمیم ک متنفرم از توهین!حتی الانم بابت بحثی ک شده عذاب وجدان دارم و خیلی دلم میخواد عذرخوا ...

همچنین نه اینکه من از توهین خوشم میاد 

بهتره بدونی کسایی که الان دارن طرفداری میکنن ازت و تو اونجا با دوستام دعوا میکردی منم میخواستم طرفداری اونارو کنم چون حرف تو هم زشت بود 

منم امیدوارم این بحث از ذهنم بره بیرون 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

میدونی؟من ادمیم ک متنفرم از توهین!حتی الانم بابت بحثی ک شده عذاب وجدان دارم و خیلی دلم میخواد عذرخوا ...

لیا تروخدا به خاطر شیوا دیگه روش ریپ نزن

فایده نداره بحث کردن هر چقدر هم بگی حرف خودشو میزنه

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
من فقط دلیل کارتو پرسیدم انتظار نداشتم بهم توهین کنی اگر مشکلت تاپیکه پاک میکنم اما فراموش نمی کنم ح ...

باهاشون دوست شو این جمع بچه های خوبین پشیمون نمیشی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نغمه...اینطوری بام حرف نزن

شما که مارو شستی پهن کردی خانوم مدیر🤕

منو آیدا چون درباره باگ سایت حرف زدیم تعلیق شدیم اصلا ربطی به شوخی هامون نداشت عسل بدبختم نبود اون تایم اصلا

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

باهاشون دوست شو این جمع بچه های خوبین پشیمون نمیشی

من دیگه کاری ندارم باهاشون تموم کردم 

حوصله واقعا دعوا رو ندارم 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

همچنین نه اینکه من از توهین خوشم میاد بهتره بدونی کسایی که الان دارن طرفداری میکنن ازت و تو اونجا با ...

شما هم لطفااا لطفااا از تاپیک خارج شوو

تاپیک اخرت هم پاک کن

با بحث به جایی نمیرسین 

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
همچنین نه اینکه من از توهین خوشم میاد بهتره بدونی کسایی که الان دارن طرفداری میکنن ازت و تو اونجا با ...

تو چرا یهو اومدی اونطوری بم توهین کردی نمیفهمم سارا

نمیفهمم

الانم اسمتو از طریق بهار فمیدم

اصلا تو چطوری منو میشناسی؟

اسم من چیه؟چن سالمه؟

لیا تروخدا به خاطر شیوا دیگه روش ریپ نزنفایده نداره بحث کردن هر چقدر هم بگی حرف خودشو میزنه

شیوارووو چرا میکشییی وسطططط

ریحوووون دستتو گذاشتی رو نقطه ضعف من چرا😂😭

روچشام باشه..

2810