2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635335 بازدید | 183552 پست
چرا وقتی میگی کچل فقط اون ۷ تا که الان شدن ۵ تا یادم میاد 😂مخصوصا اون موچیه کیوته کچل😂

وای دقیقا منممم😭🤣 

شیوا همش میگف کله کچل😭😂

هیس از ناموست جلوی غریبه حرف نزن😭😂🩴

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه چهار شنبه باز نکنن چیکار کنم😔دق میکنم با این اکانتبه نی نی یار ۵گفتم میگه من تعلیق نکردم

واسا ببینم تعلیق سدی؟ اکانت کوکی هستی؟ 🥺

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
حقیقت اینه ک جون ب خودم؟😭😂

بل😐😂حقیقت به این خوبی

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
حقیقت همونیه ک من گفتممم ، ینی ب تووووو

🤨نچ 

وای دقیقا منممم😭🤣 شیوا همش میگف کله کچل😭😂هیس از ناموست جلوی غریبه حرف نزن😭😂🩴

قیافه تهیونگ که دیگه نگم 😂

جین کچل پولدار بود ولی الان حیف موهاش رشد کرد بچم😂🫥

شیوا کیه

ما شوگایی رو داریم که قراره سر ناموسش که جیمینه به قتل برسونمون🤣😭

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

ریحوووون😭😭😭میبینی چه بلایی سرم آوردن😭😭

🥺اعع چرا گریه فدا سرت عزیزم 

چرا تعلیق شدی؟ برمیچرده کاربریت دیگه تعلیق دائمی نیست که

قیافه تهیونگ که دیگه نگم 😂جین کچل پولدار بود ولی الان حیف موهاش رشد کرد بچم😂🫥شیوا کیهما شوگایی رو ...

وای ته خیلییییییی اوفهههه ، وای نمیتونمش😭😭

موهاش قشنگه🥺😂

fake_love

جووووون🤤 ، شیپری؟😭😂

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

2810