2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
اسم ندارم والا😂ب بچه ها گفتم دلی صدام کنن(همون مخفف دلسا)ماچ هنوز زوده..ماچ نمیخوام...من لواشک پر پ ...

عزیزم تو دلی و دینو قلب منی😍🔥

😍😂بهبه دهنم اب افتاد

چشم گلم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جووووون اهنگو عشقهسلامتی داشامون🤣💜

😆👌

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

✨️💜💕𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗕𝗶𝗿𝘁𝗵𝗱𝗮𝘆💕💜✨️کیم نامجون شروع رویای بنگتن؛سپتامبر قطعا یکی از ماه های مهمه ...

💜👻𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝒃𝒊𝒓𝒕𝒉𝒅𝒂𝒚 𝑹𝑨𝑷 𝑴𝑶𝑵𝑺𝑻𝑬𝑹

@anam1386    

@عسسسلل_سابقتونم    

@asalarmy    

@پردند    

@jadehaner    

اهمیتی نداره که کی هستی اهل کجایی رنگ پوستت چیه هویت جنسی تو چیه فقط راجب خودت صحبت کن توسط راجب خودت حرف زدن اسم و صدات رو پیدا کن من کیم نامجون هستم همچنین آر اِم عضوی از بی تی اس من یه آیدلم و یه آرتیست از یه شهر کوچیک توی کره شبیه خیلی از مردم من توی زندگیم اشتباهات زیادی کردم چیزای زیادی تقصیرم بوده و ترسای زیادی دارم اما من میخوام تا اونجا که میتونم خودمو بغل کنم و شروع کنم خودم رو دوست داشته باشم به آرومی ، کم کم ...💜✨️🎈)

RM

♡...We shine together
عزیزم تو دلی و دینو قلب منی😍🔥😍😂بهبه دهنم اب افتادچشم گلم

🫤چی شد؟؟میشه تفاتو جم کنی از رو دختر من؟؟؟🔪🔪

دلی ایشون چی میگه دینو قلب منی؟؟؟

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

💜👻𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝒃𝒊𝒓𝒕𝒉𝒅𝒂𝒚 𝑹𝑨𝑷 𝑴𝑶𝑵𝑺𝑻𝑬𝑹@anam1386 @عسسسلل_سابقتونم @asalarmy @پردند ...

کلیلیلی😂😭💕💕💕💕پارتی پارتی یااااااح💕💕💕💕

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

💜👻𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝒃𝒊𝒓𝒕𝒉𝒅𝒂𝒚 𝑹𝑨𝑷 𝑴𝑶𝑵𝑺𝑻𝑬𝑹@1090_mahpishony @نیکوتین_من @setare_h @army ...

نمیدانم چ بگویم 

ولی این پسر فرشته واقعیه-

ثابت شد ب منننن:>>>

تولد ۲۰۰ سالگی شو جشن بگیریم^-^

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

✨️💜💕𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗕𝗶𝗿𝘁𝗵𝗱𝗮𝘆💕💜✨️کیم نامجون شروع رویای بنگتن؛سپتامبر قطعا یکی از ماه های مهمه ...

💜👻𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝒃𝒊𝒓𝒕𝒉𝒅𝒂𝒚 𝑹𝑨𝑷 𝑴𝑶𝑵𝑺𝑻𝑬𝑹

@alyssa_oo    

@kim_jisoo    

@park_pishi    

@ارمیناز    

@rose_ct    

🫤چی شد؟؟میشه تفاتو جم کنی از رو دختر من؟؟؟🔪🔪دلی ایشون چی میگه دینو قلب منی؟؟؟

دختر گلم ایشون باباته🙂‍↔️

.."ARMY"..(اکانت در ۰۳/۰۴/۰۳ انتقال داده شد).."همون کاربر <ملکه__بنفش>هسم"..