2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636187 بازدید | 183767 پست
حرفای نامجون رو بخونحتی اگه آرمی نباشی هم کمک کننده ست 🥺❤️

این دوستمون هنوز با لیدرمون آشنا نشده با هوپی مون🥹🥹

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارههههههه پس چییییی زودی میاننننن 🥺❤️

امروز سر قضیه اینستا با نامزدم حرف زدم میگه تو جونکوک از من بیشتر دوست داری🤣🤣😠😠🤣🤣

ناناس بود 🥺🌱با این که ورشکست شده بود هر چی خواستم برام فراهم کرد این ۲سال درسته کتاب روم هیچ تأثیر ...

ویژگی مامان باباهای خوب همینه💜

باید قدرشونو بدونیم

حالا نظرت راجب خانوادت چیه؟خوبن نه؟💜

.."ARMY"..(اکانت در ۰۳/۰۴/۰۳ انتقال داده شد).."همون کاربر <ملکه__بنفش>هسم"..
دقیقا فاطی این تستای تو گوگل هر چی میزدم میگفت شما افسرده ای داری میمیری بدبخت🤣🤣🤣

نه اخه من واقعا حالم خوب نبود اون زمان ، با مشاورهم صحبت کردم، الان بهترم خداروشکر

تو زندگی ی چیزایی رو از سر گذروندم که دلم نمیخواد حتی یادم بیاد ولی خب میگذره...

این روزا هم میگذره 🙂❤️

رویه جوابت میشه تگم کنی؟

همه ی مایی که اینجا رو از همه جا امن تر و بهتر میدونیم یه عالمه درد غم داریم که توان گفتنشو به هیچکس نداریم من خودم از کسی که فکر میکردم دوستمه چنان ضربه ایی خوردم که آثارش هنوز همراهمه درد معده لنتی و ریزش موی شدید

ولی ما سنی نداریم بایددد مبارزه کنیم باید تلاش کنیم حرفای پسرامونو که یادت نرفته؟؟

نه اخه من واقعا حالم خوب نبود اون زمان ، با مشاورهم صحبت کردم، الان بهترم خداروشکرتو زندگی ی چیزایی ...

فاطیییییییی نهههه من همون موچی پر انرژی و شادمو میخوام🔪🔪😠ناراحت نباش🫂😘

همه ی مایی که اینجا رو از همه جا امن تر و بهتر میدونیم یه عالمه درد غم داریم که توان گفتنشو به هیچکس ...

ولی من میگم

همه ما ک اینجاییم

دچار اورثینکیم

دچار دردایی ک متعلق ب ما نیستن 

ما فقط یادنگرفیم ب این جمله عمل کنیم ک(اگ بابت تک تک لبخندات خداروشک نکردی حق نداری بابت تک تک اشکات گلایه کنی)

ما هیچوقت موقع خوشحالی درجا نمیگیم خدایاشکرت..ولی موقع اتفاقای ب‌د درجا خدارو منشن میکنیم(:

.."ARMY"..(اکانت در ۰۳/۰۴/۰۳ انتقال داده شد).."همون کاربر <ملکه__بنفش>هسم"..