2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637278 بازدید | 184084 پست
هوم راضی نیستین ینی؟

خانوادم هستن همه هم خوبشو میگن 

من ازین جهت حالم خوب نیست 

چون خیلی ساله درگیر افسردگی شدیدم بدجور حافظه و روانم اسیب دیده .

الان نمیدونم خوشحالم یا نه 

منطقی فکر کنی کاملا مورد خوبیه ولی من اصلا نمیفهمم چمه یه حالیم که نمیدونم چجوری توضیح بدم 

انگار اصلا واسم مهم نیس داره چه اتفاقی میوفته 

بی حسم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادم هستن همه هم خوبشو میگن من ازین جهت حالم خوب نیست چون خیلی ساله درگیر افسردگی شدیدم بدجور حاف ...

میفهمم 

ولی تا وقتیکه درمان نشدین نباید ازدواج میکردین 

شوخی نیست ، بحث یک عمر زندگیه ، واقعا خوب فکراتون و بکنین ، من نمیخام انرژی منفی بفرستم براتون ولی هنوز دیر نشده .. 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

میفهمم ولی تا وقتیکه درمان نشدین نباید ازدواج میکردین شوخی نیست ، بحث یک عمر زندگیه ، واقعا خوب فکرا ...

فعلا قرار نیس حالا حالا چیزی رسمی بشه 

میخوام همینکارو بکنم 

متاسفانه کسی رو ندارم به فکرم باشه بگم افسردگی ادمو مسخره میکنن دنبال روانشناس آنلاین باید باشم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فعلا قرار نیس حالا حالا چیزی رسمی بشه میخوام همینکارو بکنم متاسفانه کسی رو ندارم به فکرم باشه بگم اف ...

درسته 

دور از همه نمیتونین برین؟ حضوری بهتر از آنلاینه ، مردم ب چیزی ک نمیدونن و سواد کافی ندارن دربارش میگن مسخره 

درسته دور از همه نمیتونین برین؟ حضوری بهتر از آنلاینه ، مردم ب چیزی ک نمیدونن و سواد کافی ندارن دربا ...

نه اجازه بیرون رفتن ندارم 

امشبم واقعا تنهایی افتاد به جونم یهو به شما گفتم 

نه اجازه بیرون رفتن ندارم امشبم واقعا تنهایی افتاد به جونم یهو به شما گفتم

پس همون آنلاین بهتره 

ولی از نظر من وقتی ک خودتون اراده کنین حتی بدونِ مشاور قطعا حالتون خوب میشه ، اینو مطمئنم 

خدا تو این شرایط یهو یکیو جلو رات قرار میده ، اشکال نداره سبک میشین )

پس همون آنلاین بهتره ولی از نظر من وقتی ک خودتون اراده کنین حتی بدونِ مشاور قطعا حالتون خوب میشه ، ا ...

مسئله همین ارادس شدیدا بی حوصله شدم خیلی سعی میکنم زبان یاد بگیرم اما هی میگم بزار یه ساعت بعد فردا اصلا اخرشم یهو به خودم میام میبینم وقت نیست باید برم بخوابم .

ورزش میکنم  

مسئله همین ارادس شدیدا بی حوصله شدم خیلی سعی میکنم زبان یاد بگیرم اما هی میگم بزار یه ساعت بعد فردا ...

اره منم درگیرم ، میدونم چی میگین ، خیلی سخته 

ولی از کارای کوچیک شروع کنین بهتره فک کنم 

کمتر سمت گوشی برین و کارایی ک دوس دارین و سعی کنین بیشتر انجام بدین ، ب نظرم زیاد تو تنهایی نرین بهتر باشه ، سعی کنین تو جمع باشین ، انرژی نهفته رو بیدار کنین ، تخلیه کنین

اره منم درگیرم ، میدونم چی میگین ، خیلی سخته ولی از کارای کوچیک شروع کنین بهتره فک کنم کمتر سمت گوشی ...

عزیزم قبلا خیلی ادم اجتماعی و شوخی بودم .چندین ساله گوشه نشین خونه شدم نه درسی نه کاری .الانم درگیر اضطرابم اصلا تحمل جمعیت و بیرون رفتن ندارم 

بخوامم نمیتونم برم یعنی اجازه شو ندارم 

عزیزم قبلا خیلی ادم اجتماعی و شوخی بودم .چندین ساله گوشه نشین خونه شدم نه درسی نه کاری .الانم درگیر ...

میدونم افسردگی چیکار میتونه بکنه با ادم .. 

تو جمع خانواده ، لزوما بیرون رفتن ملاک نیست

ب هرحال باید از ی جایی شروع کرد دیگ ، مگ ن؟