دَرَدَدَن
خب خب خب
بر و بچ آرمی، قراره بیشتر با یکی از پسرا آشنا شیم🥳🤩
حدس میزنید اون کی باشه!؟
اون کسی نیست جز..
میییین یونگییییییییییییییییی
شاید شماعم این شعره معروفو ک از خودم در آوردم شنیده باشید🥰
اون میاد بیرون با خوشحالی
مین
نا
رن
گی
خب مزه ریختن بسه😒
یکی بود یکی نبود؛ در ۹ مارس ۱۹۹۳ ی پسر گوگول و خوشگل تو شهر دگو کره جنوبی ب دنیا اومد که اسمشو گذاشتن مین یونگی/Min yoongi البته این اسم کاملشه؛
تو استیج این پسر خوشگلو شوگا/Suga صدا میزنن;)
شوگا موقعیتش تو بی تی اس رپر رهبر یا همون لید رپر هست😍.
خب درباره مشخصات بچم یونگی باید بگم ک قد رعنای پسرم ۱۷۴ سانته😎
گروه خونیشم O هست( یکی نیست ب من بگه اینا رو برا چ ب اینا میگی مگ می خوان مزدوج شن😒)
درباره زندگی شخصیشم ک خانواده یونگی نارنگی متشکل از یَک پدر، یَک مادر و یَک داش بزرگتر است😂😐
بقیشم ب شوما مربوط نمیشه😒💔
باز دارم مزه می ریزم😅
خب همون طور ک میدونید شوگا بچم توی ی خانواده ب دنیا اومد ک مجبور شد قبل از ۱۸ سالگیش کار کنه☹️؛ البتههههه همین کار کردن پاره وقت پسرممم باعث شد ک اون تو کارش موفق تر شهههه می پرسید چرا؟
چون چ چسبیده ب را😏
خب ملومه دیگ بچه جون؛ چون تو ۱۷ سالگیش ب خاطر همین کارش با ی رپر ب اسم گلاس آشنا شد که یکی از رپر های زیرزمینی کره جنوبی بود و خب خیلی روی بچم یونگی تاثیر گذاشت:))😎
البته باید بگم محض اطلاعتون ک یونگی خودش از قبل ب خوانندگی علاقه داشت و از ۱۳ سالگی خوانندگی رو آغاز کرد"))
اما چون سنش کم بود؛ خانوادش خیلی زود باخبر شدن از خوانندگی شوگا و سعی داشتن ک اونو از این عرصه دور کنن😭💔
اما شوگا پا پس نکشید و خانوادشو متقاعد کرد ک میتونه توی این عرصه بدرخشه؛ خلاصه بعد سختیای زیادِ بچم؛ خونوادش یکی از طرفدارای جدیش شدن😌 (آرمی جماعت الگو بگیرید😒)
خب بریم ببینیم این فرشته چطوری پرواز کرد اومد تو بی تی اس؟😍
شوگولی اولش ب عنوان تهیه کننده موسیقی ب بیگ هیت( همون هایب خودمونو میگن😶) ورود کرد و همراه هوپی و مونی(ایشالا میدونین ک هوپی همون جی هوپ و مونی همون نامجونن😒) سهههه سال بی زبون زیر نظر هایب آموزش دیدن و با انتشار تک آهنگ خیااال بافییی دیگهههه بسهههه ( قشنگ با ریتم بخونا😍😂) به عنوان عضوی از بی تی اس شروع بهههه کار کردد🥳🥳🥳
ولی خب😭😭😭
شوگا از سالی ک وارد بی تی اس شد مشکلات جسمی زیادی براش ب وجود اومد😭💔
البته این مشکلات به فعالیت های اون در بی تی اس مربوط نمیشه...
از همون زمان ورود ب بی تی اس آپاندیسش مشکل پیدا کرد و تحت عمل جراحی قرار گرفت😭💔( میتونم صدا گریه هاتونو بشنوم😭😭)
اما خب در همون ناحیه دچار عفونت شد و مجبور شد مدتیو استراحت کنه و نتونست ب فعالیت های هنریش ادامه بده و بین کاراش وقفه ایجاد شد😭💔
اما خب این قصه ی مشکلات جسمی شوگا همینجا تموم نشد..💔
یونگی نارنگی در سال ۲۰۱۶ هم راهی بیمارستان شد فک کردین این دفه هم به خاطر آپاندیسش بود؟😏
نه:(((
این دفه گوش هاش آسیب دیدن ک باز هم این مسئله ی مدت اونو از فعالیت های هنری دور کرد😭💔
و همچنین در سال ۲۰۲۰ هم لابروم شانه سمت چپش آسیب دید و بچم راهی بیمارستان شد😭💔( بسه فیناتونو جمع کنین تاپیک عن دماغی شد😒😒)
الانم خداروشکر ب کوری چشم هیتر بچم سالم و سلامته😌
در ادامه چند تا چیز باحال درباره یونگی نارنگییییی به عرضتان می رسانممم😍
🤍رنگ مورد علاقه ی یونگی سفیده(مث موهام😔)
🥩شوگولی ترجیح میده گوشت خالی بخوره ب عنوان غذای مورد علاقش(داوطلب شید بکشمتون برا یونگی پست کنم🤤)
😡یونگی وقتی عصبانی شه یا زمانی ک داره فریاد میزنه با لهجه ساتوری( لهجه محلی ک توش متولد شد) حرف میزنه..(کاری سرت بیارد اسمت بره ع یادت)
📚یونگی نارنگی من، لیسانس رشته ی هنرهای آزاد از Global cyber university هست(وایییییی جیغغغغغغغغغغغغ خیلییی دانشگاه توپیه😭😭😭😭😭😭)
☠اعضا ب مین نارنگی میگن مین بی حرکت، چون روزایی ک بی کاره هیچ کاری نمی کنه( اون منه یا من اونم؟
شاعر میگ ک:
یار مگو ک من منم من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم من نه منم نه من منم)
بقیشم ب شوما مربوط نَمیشهههههههه😒
سعی کردم ی طوری معرفی کنم ک این نارنگیو قورت بدین😂
کم و کسری بود ببخشیندا😂💔