2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635451 بازدید | 183568 پست

کیم نامجون؛ شروع رویای بنگتن !

احتمالا وقتی دونگچاک سئول تولد نامجون رو با چشم های خودش  می دید هیچکس فکر نمی کرد این پسربچه ی دوست داشتنی یه روزی با حرفهاش میلیونها آدم توی این جهان رو نجات بده اون ها به هیچ عنوان تصور نمی کردن نامجون بتونه رهبر یه ارتش بزرگ  بشه؛ کسی که با قلب بزرگش شروع کننده ی دلیل زندگی خیلی هاباشه ! شروع کننده ی بی تی اس

نامجون خیلی اتفاقی و با دیدن فیلم Friends وقتی خیلی کوچیک بود زبان انگلیسی که مردم کره جنوبی راحت یادش نمی گیرن رو یاد گرفت، وقتی فقط حدود ۱۱ سالش بود با شنیدن یه آهنگ به اسم Fly به موسیقی هیپ هاب یا همون رپ علاقه مند شد خب من خدا رو شکر می کنم که اون آهنگ وجود داشت وگرنه معلوم نبود اگه نامجون Fly رو گوش نمی داد آیا بنگتن هم وجود داشت؟ 

اون همیشه سعی میکرد شعر بگه و اونا رو با دوست هاش به اشتراک بذاره 

وقتی بزرگتر شد تقریبا توی سن ۱۴ سالگی موسیقی رپ رو به صورت آماتور و غیر حرفه ای یاد می گرفت حتی اون عضو یه گروه زیر زمینی رپ هم شد و چندین آهنگ رپ منتشر کرد. نامجون علاوه بر استعداد خوانندگی که داشت از ضریب هوشی بسیار بالایی هم بهره برده بود و اتفاقاً توی آزمون های ورودی دانشگاه های کره ی جنوبی امتیازهای خوبی به دست اورده بود والدین اون با دیدن استعداد عالیش توی درس به شدت با موسیقی اون مخالفت می کردن و همین ها باعث شده بود نامجون سعی کنه که موسیقی رو رها کنه ولی این کار رو نکرد و تونست خانواده ی خودش رو متقاعد کند که علاقش رو دنبال کنه همون روزها به مادرش قول داد

که اگه سمت علاقش بره رپر رتبه اول کشور میشه البته که نامجون به دانشگاه رفت و با گرفتن مدرک کارشناسی ارشد

به درسش پایان داد (بعدها)

وقتی ۱۶ ساله بود برای تست دادن به کمپانی رفت ولی با از یاد بردن بعضی از اشعار توی تست شکست خورد (برای من عجیبه چطور نامجون با داشتن ضریب هوشی ۱۴۸ اشعاررو فراموش کرد! ... بگذریم )

با این ین حال نامجون شماره تماس خودش رو به یکی از کارکنای اونجا داده بود که اتفاقا همون شخص نامجون رو تشویق کرد دوباره توی آزمون شرکت کنه وقتی نامجون دوباره برای تست شرکت کرد مدیر عامل اون رو دید و تصمیم گرفت یه گروه هیپ هاپ تشکیل بده که در نهایت اون گروه تبدیل شد به BTS ! یعنی نامجون به حدی شگفت انگیز بود که مدیر عامل با دیدنش BTS رو تأسیس کرد. همون موقع ها بود که تصمیم گرفت برای خودش یه نام هنری انتخاب کنه اون اول با الهام گرفتن از واژه ی Rap Monster به معنای هیولای رپ تصمیم گرفت نام هنریش RM باشه خودش می گفت صرفا جهت اینکه هیولای رپ از نظرش با حال بوده ! ولی بعدها تصمیم گرفت که دیگه هیولای رپ صدا نشه اون می گفت این کلمه بیانگر شخصیتش نیست و دیگه هیولای رپ نیست بلکه لقب اون از این به بعد من واقعی هست Real Me

بعد از شروع کارش توی کمپایی به مدت سه سال با رپرهای همکارش یعنی مین یونگی و جونگ هوسوک کار آموز بود و آموزش می دید. سالهای کارآموزی گذشت و نامجون سال ۲۰۱۳ اولین کار خودش رو با BTS انجام داد ...

اینطوری بود که RM اولین عضو بی تی اس کسی که مدیر عامل با دیدنش تصمیم گرفت بنگتن رو درست کنه تبدیل شد به لیدر و رهبر میلیون ها آدم

کسی که ما تا همیشه مدیون اون هستیم برای وجود بی تی اس و وجود خودش...

.........

فکت هایی درباره ی RM

نام کامل : کیم نامجون – Kim Nam-Joon – 김남준

لقب : RM 

تاریخ تولد : 21 شهریور سال 1373 – ۱۲ سپتامبر۱۹۹۴

قد : 181 سانتی متر

محل تولد : کره جنوبی ، دونگجاک سئول

تحصیلات :فارغ التحصیل از دانشگاه جهانی سایبر در رشته رسانه و سرگرمی و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه هانیانگ سایبر در تبلیغات و رسانه

توانایی : رپر ، ترانه‌سرا ،تهیه‌کننده موسیقی

RM#  

♡...We shine together

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

world wide handsome

کیم سوک جیں بزرگترین عضو BTS متولد آنیانگ کره ، توی چھارمیں روز در ماه دسامبر سال ۱۹۹۲ به دنیا اومد تا با وجودش به جهان نشون بده که خوشتیپ ترین و جذاب ترین این دنیا کیه

خانواده ی اون شامل مادر، پدر و برادر بزرگترش میشن، جین اولش میخواست روزنامه نگار بشه اما بعد از دیدن یه فیلم تصمیم گرفت که بازیگری رو دنبال کنه به همین خاطر توی دانشگاه کنکوک تحصیل کرد و بعد ها توی رشته ی مطالعات فیلم فارغ التحصیل شد اما بعدا به طرز عجیبی وقتی توی خیابون راه می رفته به خاطر چهره ی زیباش توسط کمپانی بیگ هیت شناسایی میشه جین اون زمان رشته ی بازیگری می خوند و آشنایی چندانی در زمینه ی موسیقی نداشته اما اینطور شد که استعداد ذاتی اون در زمینه ی موسیقی باعث شد به عنوان کارآموز آیدل کارشو شروع کنه و بعدها به یکی از عالی ترین و کالیست ها تبدیل بشه

جین همینطور نشان درجه ی پنجم شایستگی کشورش رو همراه با بقیه ی اعضا دریافت کرد

سوکجین با صدای پر از احساس و ملایم خودش قلب کسایی که به آهنگ هاش گوش میدن رو تسخیر می کند

جین همینطور نوازنده ی پیانو، ارگ و گیتار هم هست 

همچنین اون علاقه ی زیادی به آشپزی داره و از این کارلذت می بره

جین از گفتن شوخی های بی مزه ، یا همون شوخی های پدرانه یا دد جوک هم لذت میبره ( البته که آرمی ها شنیدن این جوک ها رو از زبون اون خیلی ترجیح میدن ولذت میبرن 😂😌)

اون همیشه در حال سر به سر گذاشتن و شیطونی با بقیه ی اعضاس

جین به بازی های کامپیوتری علاقه ی زیادی نشون میده

سوکجین همیشه نسبت به بقیه احساس مسئولیت پذیری زیادی داره و خیلی با احساس و دوست داشتنیه

کسی که با وجودش، رفتارش و حرف هاش همیشه به ما یاد میده که اعتماد به نفس داشته باشیم و از خود واقعیمون لذت ببریم.

........

فکت هایی درباره ی جین

نام کامل : کیم سوک جین – Kim Seok-jin – 김석진

لقب : Jin – Worldwode Handsome

تاریخ تولد : 13 آذر سال 1371 – ۴ دسامبر ۱۹۹۲

قد : 179 سانتی متر

محل تولد : کره جنوبی ، آنیانگ

تحصیلات : فارغ و التحصیل از دانشگاه کنکوک رشته هنر و بازیگری- جهت ادامهٔ تحصیلات تکمیلی،رشته‌ای غیر از موسیقی وارد دانشگاه هانیانگ هم شد

توانایی :خواننده -ترانه‌سرا

jin#  

♡...We shine together

جونگ هوسوک طلوع یه امید بزرگ؛

هوسوک توی سال ۱۹۹۴ درست هجدهمین روز از ماه فوریه متولد شد کسی که یه روزی خیلی ها در سر تا سر جهان اون رو با لقب ماشین رقص و با نام هنری jhope شناختن.

هوسرک به همراه پدر، مادر و یه خواهر بزرگتر خودش زندگی می کرد 

هوپی از همون اول به کارای هنری مثل آواز خوندن و رقص علاقه ی زیادی نشون می داد پدرش خیلی از استعداد اون حمایت نمی کرد ولی مادر هوسوک تا جایی که می تونست همیشه حامی استعداد و علاقه ی پسرش بود. اون مدتی بخشی از یک گروه زیر زمینی به اسم Neuron بود یعنی در واقع اون قبل از شروع کار با BTS عضو این تیم رقص زیر زمینی بود

وقتی فقط کلاس چهارم بود با بیگ هیت قرار داد امضا کرد اون به دلیل مهارت های رقص بی نظیرش همیشه توی مسابقات زیادی مقام میوورد رقص هوپی در نهایت باعث علاقه مند شدنش به خوانندگی شد و برای تبدیل شدن به یه کار آموز آیدل در آزمون شرکت

کرد

نام هنریش مربوط میشه به تمایل اون برای نشون دادن امید برای آرمی ها و همچنین امید BTS

انتخاب لقب j-hope در واقع اشاره ای به اسطوره ی جعبه ی پاندورا داره چون با باز شدن جعبه و رها شدنش تمام بدی های درون جهان از بین میره و تنها چیزی که باقی می مونه امیده

و امروز کسایی که فقط اطلاعات کمی هم از اون دارن به خوبی میدونن این لقب چقدر برازندشه کسی که با فداکاری های زیادش

همیشه سعی می کنه حال بقیه رو خوب نگه داره هوپی بعد از نامجون و شوگا سومین نفری بود که به

عنوان کار آموز به گروه اومد

هوسوک همیشه به داشتن لحن شاد و پر انرژی توی موسیقی و رفتارش شناخته می شه

به گفته ی همه ی اعضا جی هوپ همیشه خیلی مهربون رفتار می کند و شلوغ کاری های اعضا رو مرتب می کنه و کلا خیلی مرتب و منظمه

رقصش ، لبخندش ، صداش و رفتارش انگار که جادو می کنن انگار جادوی قلب مهربونش انقدر زیاده که باعث میشه امید و عشق رو به رگ هات تزریق کنه

...........

فکت هایی راجب جی هوپ

اسم کاملش : جونگ هو سوک – Jung Ho-Seok – 정호석

لقب یا نام هنری : J-Hope – Hobi

تاریخ تولد : 29 بهمن سال 1372 – ۱۸ فوریه ۱۹۹۴

قد : 177 سانتی متر

محل تولد : کره جنوبی ، گوانگجو

تحصیلات :دبیرستان global Gwangju؛ دانشگاه global cyber

توانایی هاش : رپر ، خواننده ، ترانه سرا ، رقصنده ، تهیه کننده موسیقی

j_hope#  

♡...We shine together

دَرَدَدَن

خب خب خب

بر و بچ آرمی، قراره بیشتر با یکی از پسرا آشنا شیم🥳🤩

حدس میزنید اون کی باشه!؟

اون کسی نیست جز..

میییین یونگییییییییییییییییی

شاید شماعم این شعره معروفو ک از خودم در آوردم شنیده باشید🥰

اون میاد بیرون با خوشحالی

مین

نا

رن

گی

خب مزه ریختن بسه😒

یکی بود یکی نبود؛ در ۹ مارس ۱۹۹۳ ی پسر گوگول و خوشگل تو شهر دگو کره جنوبی ب دنیا اومد که اسمشو گذاشتن مین یونگی/Min yoongi البته این اسم کاملشه؛

تو استیج این پسر خوشگلو شوگا/Suga صدا میزنن;)

شوگا موقعیتش تو بی تی اس رپر رهبر یا همون لید رپر هست😍.

خب درباره مشخصات بچم یونگی باید بگم ک قد رعنای پسرم ۱۷۴ سانته😎

گروه خونیشم O هست( یکی نیست ب من بگه اینا رو برا چ ب اینا میگی مگ می خوان مزدوج شن😒)

درباره زندگی شخصیشم ک خانواده یونگی نارنگی متشکل از یَک پدر، یَک مادر و یَک داش بزرگتر است😂😐

بقیشم ب شوما مربوط نمیشه😒💔

باز دارم مزه می ریزم😅

خب همون طور ک میدونید شوگا بچم توی ی خانواده ب دنیا اومد ک مجبور شد قبل از ۱۸ سالگیش کار کنه☹️؛ البتههههه همین کار کردن پاره وقت پسرممم باعث شد ک اون تو کارش موفق تر شهههه می پرسید چرا؟

چون چ چسبیده ب را😏

خب ملومه دیگ بچه جون؛ چون تو ۱۷ سالگیش ب خاطر همین کارش با ی رپر ب اسم گلاس آشنا شد که یکی از رپر های زیرزمینی کره جنوبی بود و خب خیلی روی بچم یونگی تاثیر گذاشت:))😎

البته باید بگم محض اطلاعتون ک یونگی خودش از قبل ب خوانندگی علاقه داشت و از ۱۳ سالگی خوانندگی رو آغاز کرد"))

اما چون سنش کم بود؛ خانوادش خیلی زود باخبر شدن از خوانندگی شوگا و سعی داشتن ک اونو از این عرصه دور کنن😭💔

اما شوگا پا پس نکشید و خانوادشو متقاعد کرد ک میتونه توی این عرصه بدرخشه؛ خلاصه بعد سختیای زیادِ بچم؛ خونوادش یکی از طرفدارای جدیش شدن😌 (آرمی جماعت الگو بگیرید😒)

خب بریم ببینیم این فرشته چطوری پرواز کرد اومد تو بی تی اس؟😍

شوگولی اولش ب عنوان تهیه کننده موسیقی ب بیگ هیت( همون هایب خودمونو میگن😶) ورود کرد و همراه هوپی و مونی(ایشالا میدونین ک هوپی همون جی هوپ و مونی همون نامجونن😒) سهههه سال بی زبون زیر نظر هایب آموزش دیدن و با انتشار تک آهنگ خیااال بافییی دیگهههه بسهههه ( قشنگ با ریتم بخونا😍😂) به عنوان عضوی از بی تی اس شروع بهههه کار کردد🥳🥳🥳

ولی خب😭😭😭

شوگا از سالی ک وارد بی تی اس شد مشکلات جسمی زیادی براش ب وجود اومد😭💔

البته این مشکلات به فعالیت های اون در بی تی اس مربوط نمیشه...

از همون زمان ورود ب بی تی اس آپاندیسش مشکل پیدا کرد و تحت عمل جراحی قرار گرفت😭💔( میتونم صدا گریه هاتونو بشنوم😭😭)

اما خب در همون ناحیه دچار عفونت شد و مجبور شد مدتیو استراحت کنه و نتونست ب فعالیت های هنریش ادامه بده و بین کاراش وقفه ایجاد شد😭💔

اما خب این قصه ی مشکلات جسمی شوگا همینجا تموم نشد..💔

یونگی نارنگی در سال ۲۰۱۶ هم راهی بیمارستان شد فک کردین این دفه هم به خاطر آپاندیسش بود؟😏

نه:(((

این دفه گوش هاش آسیب دیدن ک باز هم این مسئله ی مدت اونو از فعالیت های هنری دور کرد😭💔

و همچنین در سال ۲۰۲۰ هم لابروم شانه سمت چپش آسیب دید و بچم راهی بیمارستان شد😭💔( بسه فیناتونو جمع کنین تاپیک عن دماغی شد😒😒)

الانم خداروشکر ب کوری چشم هیتر بچم سالم و سلامته😌

در ادامه چند تا چیز باحال درباره یونگی نارنگییییی به عرضتان می رسانممم😍

🤍رنگ مورد علاقه ی یونگی سفیده(مث موهام😔)

🥩شوگولی ترجیح میده گوشت خالی بخوره ب عنوان غذای مورد علاقش(داوطلب شید بکشمتون برا یونگی پست کنم🤤)

😡یونگی وقتی عصبانی شه یا زمانی ک داره فریاد میزنه با لهجه ساتوری( لهجه محلی ک توش متولد شد) حرف میزنه..(کاری سرت بیارد اسمت بره ع یادت)

📚یونگی نارنگی من، لیسانس رشته ی هنرهای آزاد از Global cyber university هست(وایییییی جیغغغغغغغغغغغغ خیلییی دانشگاه توپیه😭😭😭😭😭😭)

☠اعضا ب مین نارنگی میگن مین بی حرکت، چون روزایی ک بی کاره هیچ کاری نمی کنه( اون منه یا من اونم؟

شاعر میگ ک:

یار مگو ک من منم من نه منم نه من منم

گر تو تویی و من منم من نه منم نه من منم)

بقیشم ب شوما مربوط نَمیشهههههههه😒

سعی کردم ی طوری معرفی کنم ک این نارنگیو قورت بدین😂

کم و کسری بود ببخشیندا😂💔

غرق شدگان اقیانوس بنفش پسرای ضدگلوله!

بنده افتخار دارممم شوما رو با یکی دیگ از کیوت ترین آیدل های کیپاپ آشنا کنم😍😍😍😍

فک می کنین اون کیه!؟

ملومه دیگهههههه

پارککککک جیمینننننننن🐣🥳🥳🥳🥳

در ۱۳ اکتبر ۱۹۹۵ تو منطقه ی گیمجونگ بوسان کره ی جنوبی؛ لک لکا ی بچه انداختن جلو در ی خونه که مامان و بابای اون بچه اسمشو گذاشتن جیمین/jimin در واقع اسم اصلی و استیج جیمین یکسانن😍

موقعیت جوجه جیمین تو بی تی اس لید وُکال و دنسر اصلی هست😚(واییییییییی من مردممممم)

خب اگ بخوام بهتون اینفرمیشن(😐😂) بدم درباره بچم

قد این شاخه شمشاد ۱۷۳ سانته

گروه خونی بچمم A هست( وای نسبت ب این بخش اصن حس خوبی ندارممممم از اطلاعاتی ک بهتون میدم سو استفاده نکنید جِیسوس ها😒)

در خانواده پارک جیمین یَک مادر، یَک پدر و یَک داش کوچکتر یافت می شود(دگر چیزی نیافتیم عاح😂)

(دیگ چیزی بهتون نمیگم بچمو میدزدین ایش😒)

موچی خان دوره دبستانشو تو مدرسه هودونگ درس خوند و دوره راهنمایی هم تو مدرسه تونسان بوسان گذروند و در همین دوره در کلاس های آکادمی رقص جاست دنس(اقدس خانوم سابق😂) رقص های پاپینگ و لاکینگ رو یاد گرفت.

موچی قبل اینکه کارآموز بشه توی دبیرستان هنرهای بوسان رقص معاصر رو یاد گرفت و در بخش رقص مدرن جزء بهترین دانش آموزا بود( آرمیون عبرت بگیرید بچم از اولش درس خون بود😉😌😏)

و بعددددددد ب پیشنهاد یکی از معلماش تو مصاحبه ی یَک کمپانی سرگرمی شرکت کرد و ب کوری چشم هیترا ک شیبال بهشون عضو هایب شد😍😍🥳🥳🥳

خلاصه ک این بچه ی ما تو سال ۲۰۱۳ به عنوان عضوی از بی تی اس با انتشار اهنگ خییاااااللل باافیییییی دیگههههه بسههههه( آقا همون No more dream😒) شروع به کار کرد🤩🤩

دلم می خواد یکی دیگ از چیزایی ک خیلی دوسش دارمو ب عرضتون برسونم اونم اینههه کههههههههه😍😍😍😍

جیمین تو سال ۲۰۱۴ همراه کوکی آهنگ روز کریسمس رو منتشر کرد ک متن کره ای شو بچم جیمین نوشت( از هر انگشتش ی هنر می باره😭😭😭😭😭😭😭)

البته تو ی همکاری دیگ با جونگ کوک شی کاوری از اهنگ دیگههههه بااااهمممم حرف نمیزنیمممم😭😭( ته مجلس گریه کنن😔😔) رو منتشر کرد😍 ( بچه ها We don't talk any more منظورمه😂😍)

اما خب..😭💔

بچم جیمین خیلیییییی کمالگراست😭😭😭

و گفته کوچکترین اشتباه حین اجرا باعث ایجاد حس گناه و اضطراب درش میشه😭💔

دیش دیری دیرین🥳🥳🥳🥳🥳🥳

می خواممممممم چند تا فکت گشنگگگگگگ بهتان بگمممم😍😍

💙رنگ مورد علاقه ی جیمین شی آبیههه( حتی رنگ مورد علاقشم مث شخصیتش آرام بخشه😭😭)

⛓موچییی خان آخرین فرشته ای بود ک وارد بی تی اس شد( مث اون جوجه ی کیوت ک آخر از همه میرسه ب خونه🐥😂)

🍗🍓 غذاهای مورد علاقه ی اون گوشت خوک، اردک،مرغ، میوه، کیمچی هست( می خوام پرورش مرغ راه بندازم در صورت همکاری عدد ۷ را به شماره ی ۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ ارسال کنید)

🐤 جیمین شی برا اینکه علاقشو ب اعضا نشون بده ب شوخی اونا رو میزنه( اگ زدمتون بدونید قضیه چیه😂)

💃🏻آخرین آلبوم این جوجه قبل از رفتن به سربازی، آلبوم MUSE بوده ک گفته این آلبوم رو با این فکر آماده کرده ک ما(آرمی ها) هر روز باهاش شاد شیم و بتونیم نا امیدی رو پشت سر بذاریم و کارای شادتر و لذت بخش تری انجام بدیمممم( اوه مای گاد، من جدییییییییییی نَمیتانمممممممممممم با این همه کیوتی😭😭😭)

کااات📽

میگم بهتان

من همه زورمو زدم( ولی زورم ع دنیا کمتره بیب)

نه چیزه..

میگمااا من همه زورمو زدم ک کامل باشه😭

به این متنا لاو بورزین😭

ب قول نامجون

بدرود تا درود

بنده قراره شوما رو با یکی از جذاب ترین و سسکی ترین آیدل های کیپاپ آشنا کنم😇😌

بذارید یکم راهنماییتون کنم..

کیییی شیرموز دوست دارههههههههههههه؟؟

بالههههههههه درست می فرمایید

جونگ کوک اوپا😍😍😍😍😍

در ۱ سپتامبر ۱۹۹۷ یه پسر گوگولی و کوچولووو توی محله مندوک بوسان کره ی جنوبی ب دنیا اومدددد(همین الان ک دارم میگم از شدت کیوت بودنش دهنمم آب افتاددد🤤🤤🤤)  اسم این خرگوش گوگولی جئون جونگ کوک/Jeon Jung-kook هست.

البتهههههه باید ب عرضتان برسانم ک  چون این گوگول خان خیلیییی شبیه خرگوشه بهش ب.انی هم میگن( اگه فیلمای هویج خوردنشو ببین قشنگ می فهمین ک کوکی خرگوش نیستتتا بلکه خرگوش کوکیهههههه🐰🐰😭😭😭😭)

خب درباره مشخصاتشم

قد رعنای این خرگوش گوگولییی ۱۷۹ سانتی مترهههه( بگو ماشالا، بزن ب تخته ب کوری چشم هیتر🤤🤤🤤🤤🤤/ البته سایتای مختلف ۱ سانت اختلاف نظر دارن تو قد کوکی من گردش کردم😒)

گروه خونیشم Aهست( باز این قسمت😑😑😂😂)

کوکی خرگوشی تو گروه وکالیست اصلی، لید دنسر، رپر فرعی، سنتر و مکنه ست😍😍😍😍😍(وای از هر انگشت دقیقا یَکک هنر میریزه🥰🥰🥰)

خب خانواده ی جونگ کوک از طبقه ی متوسط بود؛ پدرش کارمند اداره ی مالیات و مادرش پرستار یکی از بیمارستان های شهر بوسان بود(بچه ها مامان بابای کوکی مث خودش خیلیییییی کراشن وای😭😭😭🤤🤤)

اینمممم بگم ک کوکی یَکککککک هیونگ گوگول دارد ب اسم جونگ هیون(ایشالا میدونین ک هیونگ همون برادر بزرگتره😒😒)

بچمممم دوره ابتدایی و متوسطه رو تو مدرسه بک یانگ شهر خودشون(همون بوسانو میگم آرمیون😒😂) گذروند و برای ادامه تحصیل و گذروندن دوره ی کارآموزیش ب کالج شینگوی سئول رفت(از ما ک گذشت ایشالا قسمت شوما😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭، اشکامو جمع کنم الان غرق می شین همتون)

خب بریم ببینیم این خرگوشییی چطوری ب خوانندگی علاقه مند شد و چطوری وارد بی تی اس شد؟(قبلش ی دست بنگتن پسند برا من بزنین اینقدر ک زحمت می کشم😌😌😂😂😂)

جونگ کوکِ کودک ساعت ها با توپ بدمینتون بازی می کرد و (هر روز ب اهنگ اردک تک تک، تک تک اردک با صدای عمو پورنگ گوش می سپرد😭😂) خب داشتم می گفتم و ب تماشای والیبال هم علاقه ی زیادی داشت؛ (ببینید جونگ کوک یَککککککککک طوری این دو تا ورزشو دوست داشت،یَککککککک طوری دوسشون داشت ک همه فک می کردن ک در آینده یَک ورزشکار حرفه ای میشه و دهن همرو صاف می کنه😌😌😌😌)

علاوه بر اون تماشای ورزش تیراندازی با کمان باعث شد ب این ورزش هم علاقه مند شه😌

اماااااااااا..( دلم می خواست اذیتتون کنم بگم برای دیدن ادامه ی فیلم سابسکرایب کنید و رو زنگوله بزنید ولیییی حیف دلم نمیاد😂💔)

با دیدن اجرای Heart breaker/قلب شکن از خواننده ی محبوب جی دراگون( واییییی نگین جی دراگونو نمی شناسین که میزنم بشتون خاک بره چشتون😭😭😭😭😭😭 جی دراگون خواننده ی گروه بیگ بنگ/Bigbang هست)

به خوانندگی روی آورد😍😍😍😍😍😍

جونگ کوک ۱۳ ساله از جنوب کره ی جنوبی( حتی تصورشممممممممممم منو می کوشونههههههههه😭😭😭😭😭) با رویای تبدیل شدن به یَکککک ستاره ی موسیقی در تست برنامه استعدادیابی سوپر استار کی/super star K شرکت کرددد و با صدای پر از احساس و قدرتش آهنگ بچهههه ی گمشدهههه/Lost child از آی یو رو اجرا کرد اما در این آزمون رد شد( آقاااااا دیدی هر کی میرهههه دنبال لیاقتش؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣 حالا ببینید بعدش چی میشههههه😌😌😌😌)

اما خب با اینکه در این مسابقه رد شد از چندین آژانس عالی رتبه پیشنهاد گرفت اما بعد از دیدن اجرای ی پسر گوگولی ک سرگرم خوانندگی و رپ بود، تصمیم گرفت پیشنهاد هایب رو قبول کنه( خبببب آرمی جماعت فک می کنههههه اون پسر گوگول کی بود؟؟🤨🤨 مشخصهههههه دیگههههههه کیمممممم نامجوننن🥰🥰😍😍)

خببببب خبببببب

می خوام یکم درباره ی تتوی دست کوک صحبت کنمممم(میدونمممممم ک کشته مرده ی تتو های کوکین😭😭😭😭)

روی انگشتای کوک واژه ی ARMY تتو شده ک شما بهتر از من میدونید اسم همون طرفدارای بی تی اسهههه

علاوه بر اون V/ اسم تهیونگ، RM/اسم نامجون، MY/اسم شوگا(همون مین یونگی نارنگیه دیگههه😍😍)، J/اول اسم جین،جیهوپ و خودِ کوکه، JM/اول اسم جیمینهههه هم رو دستش تتو شده

البته چیزای دیگم هست ک الان بعضیاشو ب عرضتان می رسانمممم😍🥰

تاج: نشونه قدرت مند بودنه دیگ داشام

قلب بنفش: جمله I PURPLE YOU

لوگوی آرمی هم هست😌

(خدایی همچین آرتیستایی می خواین از کجا پیدا کنین ک اینقدرررر ب فن هاشون اهمیت میدن؟؟😎😍)

چند تا فکتمون نشهههه؟🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
بشهههه(هر کی بگه نه دمپایی پرت می کنم سمتش😒😒😒)
🖤رنگ مورد علاقه ی جونگ کوک شی سیاهه(مشکی رنگ عشقههههههههههههه😍)
🏈🥋خرگوش قشنگمون قبل اینکه بیاد تو گروه بازیکن هندبال بود( بچه های من همشون از هر انگشتشون ی هنر می بارههههههههه بزنم ب تخته به کوری چشم هیترا ک شیبال بهشون🏹)
🍞🥐 غذای مورد علاقش هر غذایی هست ک با آرد درست شه( آرمیون نزنیم تو کار تولید آرد؟🤣🤣)

ایزی ایزی تامام تاماممممممممممم😎😎😎

خب خب خب

می‌خوام بهتون یک سری اطلاعات درباره پسری بدم که چهره‌اش، رفتارش، استایلش و هر چیزی که مربوط به اونه بهتون وایب کوچه‌ها، کافه‌ها و خیابون‌های فرانسه رو بده...😍😍

همونطور که حدس می‌زنین می‌خوام درباره آقای کیم صحبت کنم🤤

درسته کیم تهیونگ💃🏻( از همین اول بهتون پیشنهاد می‌کنم یه لیوان قنداب کنار خودتون داشته باشید🤣🤣🤣)

این پسر هندسام با اسم کامل  کیم تهیونگ/Kim Taehyung  در تاریخ ۳۰ دسامبر ۱۹۹۵ در شهر دگو کره جنوبی به دنیا اومد و دنیای ما آرمی‌ها رو زیباتر کرده البته باید بگم که اسم استیج این پسر سسکی وی/V هست و آرمی‌ها اون رو با این نام صدا می‌زننن😍😍

اگ بخوام درباره مشخصاتش بهتون اطلاعات بدم، (ک البته بهتون مربوط نمی‌شه😒😒😒حسودم خودتانید😒🤣) قد رعنای این پسر خوشگل ۱۷۸ سانتی‌متره

و گروه خونیش AB هست (باز هم نسبت ب این قسمت اصلاً حس خوبی ندارم و فکر می‌کنم نباید ب شما جاسوسا این اطلاعات رو بدم🤣💔 جهت مزاح عرض می‌کنم)

در خونواده جناب آقای وی یَک مادر، یَک پدر، یَک خواهر و یَک برادر کوچکتر یافت می‌شود غیر از این موارد چیز دیگری یافت نشد با عرض پوزش😔💔( یکی نیست ب من بگه دختر جون مگ قراره دوتا پدر و مادر تو خانوادش پیدا کنی🤣🤣)

خلاصه ک داشتم می‌گفتم😌😂 موقعیت این آقای خوشگل تو گروه؛ وکالیست، دنسر فرعی و ویژوال هست( ماشالا هزاااااااار ماشالا از هر انگشت بچه‌هام هزار تا هنر می‌ریزه🤤😌)

همونطور که بهتون گفتم کیم تهیونگ تو دگو به دنیا اومد اما بچم توی شهرستان گوچانگ قد کشید😍😍  

اون در ابتدای دوره دبستان تصمیم گرفت که یَککک خواننده شه و در نهایت در اوایل دوره راهنمایی با هدف نوازندگی شروع به یادگیری ساکسوفون کرد( قربون تلاشت مشتی🤤)

آقای کیم در این راستا از حمایت پدرش برخوردار بود و بعد از اینکه در مصاحبه کمپانی بیگ هیت در دگو قبول شد، کارآموز این کمپانی شد( بچه‌ها بابای تهیونگ به قدری کراشههه ک اصن جوووووون🤤🤤🤤🤤 بسه دیگه خودتونو جمع کنین😒😒🤣)

اون بعد از اینکه از دبیرستان هنرهای کره‌ای فارغ التحصیل شد در رشته پخش و سرگرمی وارد دانشگاه سایبر جهانی شد و بعد از اون در رشته مدیریت ارشد کسب و کار در تبلیغ و رسانه وارد دانشگاه مجازی هانیانگ شد(خدای من، ب کوری چشم هیترا تهیونگ من واقعا خدای استعداده😭😭😭)

وی(لطفا اینو وِی نخونین🤣💔) به عنوان عضوی از بی تی اس با انتشار تک آهنگ خیال بااااافی دیگههههه بسههههه/No more dream شروع به کار کرد.😌😌

یکی از چیزهایی که خیلی مشتاقم ب اطلاعتان برسانم آن است ک ایشان با نخستین نقش آفرینی خود در سریال درام تاریخی هوارانگ: (جوانان جنگجوی شاعر کی‌بی‌اس) ترکوند😍😍😍 (می‌دونم ک هر چ میره جلوتر پشماتون بیشتر می‌ریزه🤣💔) اما باید بدونین ک اون باهمکاری کیم سوکجین، even if i die it’s you/حتی اگ بمیرم تو هستی رو ب عنوان یکی از موسیقی های این مجموعه خوند😌( بهتون پیشنهاد می‌کنم حتماً حتماً این آهنگ رو گوش بدین😍)

شاید برای نیو آرمیای کیوتمون(ببینید چقد هواتونو دارم😔🤣💜)

سوال بشه ک قضیه  I purple you چی هست!؟ باید به عرضتان برسانم که تهیونگ این عبارت ب معنای بنفشت دارم یا بنفشت می‌کنم رو ابداع کرد(تهیونگااا سلطان خلاقیت خودتی، شیر خرتههه😭😭😭😭)

و بعد از اون رنگ بنفش💜  ب نماد بی تی اس تبدیل شد همینطور سازمان یونیسف این عبارت رو در کمپین ضد قلدری خودش به کار برد کمپینی که با مشارکت بی تی اس تشکیل شده بود..(این هفتا پسر نرمال از کره ی جنوبی ب معنای واقعی کلمه فرشتن😭😭😭😭😭)

هنرمندان زیادی وجود دارند که از تهیونگ به عنوان الگو و الهام بخش خودشون یاد کردند😌 (البته اگه بخوام دونه دونه اونا رو نام ببرم تا فردا صبح شاید طول بکشه😐🤣) بعضی از اون‌ها Kang Yeo-sang و Song Min-gi از ATEEZ،
و Beomgyu از TXT 
هستن😌😌(بومگیو هم خیلیییییییییی کراشه وای😭😂💔)

از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است😔😔😔😔😔( شاعر کییییی بودممممم منننننن😌🤣)

خب حالا می‌خوام چن تا فکت درباره کیم تهیونگ بهتون بگم و امیدوارم ازشون خوشتون بیاد و بهشون عشق بورزین🥳💃🏻🥳💃🏻🥳

🔟 عدد مورد علاقه ی تهیونگ عدد ۱۰ هست(من رابطه ناگسستنی با این عدد دارم، پس تهیونگ منو دوس داره🤣💔: منطق خودم پز😌)

💅🏻 یکی از عادت‌های تهیونگ ناخن خوردنه😭💔( چیه خو ایموجی پیدا نکردمممم😒، مستر کیم من توعم یا تو منی؟😭😂)

🤤 رنگ مورد علاقه تهیونگ خاکستریه

💃🏻 وی هر چیزی که منحصر به فرد باشه رو دوست داره(مدیونید ب خودتون بگیرید😭🤣)

همین قد بسه، پررو میشین😏😏

همه سعیمو کردم که این بیوگرافی در کامل‌ترین حالت ممکن باشه و مثل بقیه بیوها سرد و خشن نباشه (کلمه معادل پیدا نکردم منحرفا😔🤣💔) به هر حال امیدوارم که ازش لذت ببرید و بهش عشق بورزین😭😭😭😭

2810