2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636191 بازدید | 183767 پست
دوس داشتین بمیریم؟🥲

خیر

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گفنه بودید ولی اون موقع فقط منو رفیقم بودیم که تو افراد آنلاین هم شما بودی هم اون شخص در کل ما ه ...

نه عزیزم نمیشه بگم ،چون واقعاً ازشون خوشم نمیاد😅💔

میگم ملکه‌بنفش اونروزی توی یه تاپیک شلوغ تگم کرد و خیلی حرفها گفت،، متوجه منظورش نشدم،، با تگ کردن الانت احتمال اینکه تاپیک اونروزو دیگه خیلیههه،هرچندمن بی‌احترامی نکردم به کسی تواون تاپیک،، 

و من باهاش یادم نمیاد بدحرف زده باشم،، یعنی باکسی یادم نمیاد چه برسه به اون عزیز.. 

بازم ممنون ☺️💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ی جور عجیبب هیچی تعلق ندارمب چپم ترین حالت ممکنم با درصدی اضطراب بالا

فک کنم ی جور خوب باشه، اینکه ی ضد ضربه بهت وصل باشه و هیچی حس نکنی ، 

ادم باید مواقع حساس از این جلیقه های نجات بپوشه تا اون بهران تموم بشه، الان ب جلیقه نجات احتیاج دارم🥲😭😂💔

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

نه عزیزم نمیشه بگم ،چون واقعاً ازشون خوشم نمیاد😅💔میگم ملکه‌بنفش اونروزی توی یه تاپیک شلوغ تگم کرد ...

هر طور خودتون میدونید

نمیدونم اون رو باید از خود لیانا بپرسید🥲

در کل ما هم تو این جمع توهینی به کسی نکردیم 

خواهش میکنم💜

♡...We shine together