2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636245 بازدید | 183769 پست
شاید😂وای کاش منم میتونسمخیلی اتفاقا افتاده ک فقط برای انجام دادنشون باید اینجارو ترک کنمزندگیم راحت ...

ببین عزیز ترک کردن مکامی که ازش بسیار تنش کشیدی راهکار خوبیه

اما مثل پاک کردن صورت مسئله است

فیلم قطار بوستان 2 ی دیالوگ داره میگ ..خوب شد دیگ داریم میریم یک جای امن...دختره میگ دنیایی که باهاش اشنا شدم اونقدرم جای بدی نبود

بستگی به دیدگاه تو داره مکان اشتباه چطوریه...هه جای دنیا امنه...تا زمانی که مراقب خودت باشی

اما اگر از ادما خسته ای...لطفن خودتو نده دستشون..

))

ول مدل خودت خوب باش حداقل

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
کسی نمی تونه منو مجبور کنه کاری کنم😂💜

کی مجبورت کرد براش لواشک بگیی؟

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

++کدوم پستات؟از وقتی خواستم خودمو پیدا کنم بدتر شد انگار اشتباه دارم میرم مسیرو

مال یکی دو سال پیش

اون موقع ک همه بچه ها بودن

شاید روشت درست نیست

اما خب

هرچی بیشتر خودتو پیدا کنی غمت بیشتر میشه

چون عمقت قوی تر میشه

هر دفه ک نباید بگم مقایسه نکنیداگه بخوای تلاش کنی و نتیجه بگیری باید روحیه داشته باشیبا توجه ب اتفاق ...

منم وضعیتم خرابه

همونیم ک میگم روزی ۱۳ساعت میخونه

یکی از اعضای خانوادش اول خرداد فوت کرده سر سرطان

وضعیت مون فک نکنم اندازه اون افتضاح باشه..

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

واقعیت اینه کوایبت خیلی مثبتهمیبینمت جون دوباره میگیرمواقعا کلا خیلی وایب خوبی داریسعی کن نگهش داری: ...

ممنونم زیبا..اگر وایب خوب گرفتی انعکاس خودته)

چشم..اما برای همه این حسو نمیدم فقط

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
منم وضعیتم خرابههمونیم ک میگم روزی ۱۳ساعت میخونهیکی از اعضای خانوادش اول خرداد فوت کرده سر سرطانوضعی ...

منم ی موقعی الکی تابستونمو هدر دادم روزی ۱۳ ساعت خوندم

تهش چیشد؟

معلما ب اونایی ک پیششون خصوصی می رفتن نمره میدادن و توجهی ب تلاشام نمی کردن

حوصله ندارم دیگ

اونجا گفتی که بری همه چی بهتر میشههمه چی به اندازه خوبههمیشه با تفکر میانه زندگی کن

من ۳ سالی ک تو راهنمایی بودم خیلی فعالیتا شرکت کردم و تقدیرنامه های زیادی دارم

خیلی زیاد

از فعالیت های علمی بگیر تا مذهبی و حفظ قران

همشون دارم

ولی الان ی بخشنامه اومده ک اونایی ک مقام استانی یا کشوری دارن میرن استعداد یابی بشن

من تقدیرنامه های وبسایت نویسی یا همون برنامه نویسی ۲ تا استانی دارم

و این بخشنامه و مسابقه را قراره مدیر بهم اعلام کنه

مسیر زندگیم ب کلی عوض میشه اگ واقعا این برنامه اجرا بشه و من قبولشم..

میگی وایبو نگه دارمنن نگه میدارم همیشه...اما نمیتونم این وایبو به همه بدم...خیلی ها از من بدشونه بی ...

یسریا هستن دستتو تا ته بکنی تو عسل بذاری دهنشون دسته ادمو گاز میگیرن:)

ولشون..

واسه من مهم اینه ک حس خیلی خوبی داری و وایبت قشنگه