2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636168 بازدید | 183763 پست
ای جونمممممن تا حالا ب آهنگ هاشون گوش نداده بودم و در حد شنیدن اسم این گروه تو نی نی سایت اطلاعات دا ...

جونتون بی بلا 

آهنگاشون قشنگن واقعا خیلی پر فکتن 

دوست داشتید بازم گوش بدید 

من دو تا پیشنهاد دارم براتون 

fake love

Black Swan

♡...We shine together

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق کوردهای مهابادم‌ خیلی خوشگلن😍😍😍😍😍حالا فک کن ژن ترک ها هم باهاش قاطی شده باشه ک دیگه معر ...

جوندلم ک مرسیی فدتشم نظرلطفته،خوشتم گرک گیانکم💜💜💜🥺

(امیدوارم درست گفته باشم😂🤦🏻‍♀️)

اوکیه شروع😂

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

جونتون بی بلا آهنگاشون قشنگن واقعا خیلی پر فکتن دوست داشتید بازم گوش بدید من دو تا پیشنهاد دارم برات ...

آره این مورد کاملا برام مشهود بود با همین ی اهنگ هم..بالاخره مشت نمونه ی خرواره مرررررسیییی مهربونم حتما اینا رو هم دانلود میکنم😍❤️

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
جونتون بی بلا آهنگاشون قشنگن واقعا خیلی پر فکتن دوست داشتید بازم گوش بدید من دو تا پیشنهاد دارم برات ...

آره این مورد کاملا برام مشهود بود با همین ی اهنگ هم..بالاخره مشت نمونه ی خرواره مرررررسیییی مهربونم حتما اینا رو هم دانلود میکنم😍❤️

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

آخری واقعا خیلی قشنگه

ولی هیچی ب فیک لاو نمیرسه

دینامیتم قشنگه

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780