2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشمااااااااااامممم 😐💔

تازه یه نفر دیگه هم به راه راست هدایت کرد 

میدونی من خودم خیلی هیتر آرمی کردم 

ولی اون تاپیک واقعا نتونستم آدماشو ببخشم چه برسه بخوام باهاشون حرف بزنم

♡...We shine together
توهم همینطور آرمی؟

مرسی 

نه شناختی از بی تی اس نداشتم تازه امروز یخورده سر اون تاپیکه رفتم سرچ کردم راجبشون!! 

تازه اون کاربره میگف دخترن رفتم نگا کردم دیدم ۷تا پسرن😐مردم خل شدن اخه به اینا چیکا دارن بعدشم هی هیت میدن چرا☹️🙄

مرسی نه شناختی از بی تی اس نداشتم تازه امروز یخورده سر اون تاپیکه رفتم سرچ کردم راجبشون!! تازه اون ک ...

فدات 

بهت پیشاپیش تبریک میگم 😂(همه چیز از یه سرچ شروع میشه)

اون تاپیکو دیدی فقط ذره ای از بی احترامی به سلیقه ی ما بود 

ما همیشه به بدترین شکل ممکن چه تو واقعیت چه مجازی هیت و توهین دیدیم 

ببین یه چیزی رو میگم تا تهش برو به نظرت آدمایی که یجورایی خودشونو فدا کردن که مردم عاشق خودشون باشن و خیلی ها رو از افسردگی اعتیاد و بدبختی نجات دادن آدمای بدی ان؟

میدونی مشکل بی تی اس چیه ؟ به همه احترام میذاره به هر دین و مذهبی و گرایشی و هرچیزی 

جدیشون نگیر اینا یه مشت آدم نژاد پرستن که مردونگی رو پشم و ریش میدونن لباقتشون مردای دوغیه

♡...We shine together
فدات بهت پیشاپیش تبریک میگم 😂(همه چیز از یه سرچ شروع میشه)اون تاپیکو دیدی فقط ذره ای از بی احترامی ...

قوربونت😅یعنی من دارم آرمی میشم؟ عاا داغم هنوز خبر ندارم پس🥺😃😂

اهوم واقعا ناراحت شدم از رفتاراشون... 

نه بنظرم قابل احترامن حتی اگ فنشون هم نباشی حداقل اینهمه توهین در شان چنین انسانهایی نیست 

آره تازه فمیدم به دین اسلام هم یجوریایی احترام گذاشتن و اینا.. 

واقعا حق به توان پرومکسسس👌

برم به دوستام بگم امروز یه تغییری تو عالایقم داره بوجود میاد خدایی خوشم اومده ازشون😌🙃😂

نمیدونم تا کی تو این سایت کوفتی هستم ولی حداقل به خاطر قولم باید تا صفحه ی ۷۷۷۷۷۷۷ دت دت باشم 

از کی انقدر این تاپیک برام مهم شد رو نمیدونم!

ولی امیدوارم تلاشامون برای یه تاپیک بی ثمر نباشه 

خسته شدم از اینکنه انقدر برای علایقم جنگیدم خودمم متعجبم که تاکی میتونم دووم بیارم و از علاقه ام دفاع کنم 

کاش بفهمید علاقه ی من به خودم مربوطه 

کاش انقدر نژار پرست نبودید 

کاش میفهمید موسیقی یه زبان جهانیه 

کاش میفهمیدید آرمی ها کم سن نیستن اصلا متوجه میشدید طرفدار یه گروه بودن محدودیت سنی نداره

چرا نمیخواید بفهمید اینکه میگیم عاشق بی تی اس هستیم به این معنی نیست که اونا رو پارتنر خودمون تصور می کنیم 

نمیدونم کجای دنیا انقدر به خاطر اینکه یه گروه خوانندگی رو دنبال میکنن توهین دیدن...

♡...We shine together