2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636186 بازدید | 183767 پست
مگ خوب نمیزنم؟؟؟ ایجون 😁 بیا از این ب بعد سبزی پاک کنیم و تحلیل کنیم 😔😂 بیشتر باید بشه

زیاد حرف بزن منو بشناسی🥺😂

عاا حله من شیوا واسم سرویس قابلمه 7پارچه بنگتنی خریده اونم میارم😎😂✨

آره قطعا))) 

یه سوال

چرا بعضیا با اخلاق گوهشون خیلی محبوبن؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی الان توهین کردی بهم

کدوم قسمت؟ 

منظورم اینه روزای اول خیلی پاستوریزه بودی... 

شاید الان یخت باز شده باشه

در کل من دوستایی دارم که یکم شیطون ترن و همشونو دوس دارم

و اینکه یادمه یبار با آیدا صحبت میکردی در مورد اینکه از خود واقعی بودنت میترسی.. 

به هر حال هر چی باشی دوست داشتنی هستی:) 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

زیاد حرف بزن منو بشناسی🥺😂عاا حله من شیوا واسم سرویس قابلمه 7پارچه بنگتنی خریده اونم میارم😎😂✨آره ...

چشم😁 

ایجونم، ولی بیاری ک چی بشه؟؟ میخای بکنی تو چش من؟؟😔😂

ب نظرم آدمی ک خودشو دوس داشته باشه و اعتماد ب نفس خوبی داشته باشه، حتی اگ آدم خوبی نباشه محبوب واقع میشه، ی سری چیزا هم برمیگرده ب اجتماعی بودم و خوش صحبتی..

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

چشم😁 ایجونم، ولی بیاری ک چی بشه؟؟ میخای بکنی تو چش من؟؟😔😂ب نظرم آدمی ک خودشو دوس داشته باشه و اعت ...

عافرین

زدی تو خال😌😂

حالا تهش یه قرمه سبزی مشتیمون نشه؟ 

آره یارو اعتماد به نفسش خوب بود خیلیم خوش صحبت و اجتماعی بود و دهنشم همیشه باز بود و در حال صحبت :/😒🔪😂

عافرینزدی تو خال😌😂حالا تهش یه قرمه سبزی مشتیمون نشه؟ آره یارو اعتماد به نفسش خوب بود خیلیم خوش صحب ...

ایش😏 

بشهههه🥺 ولی گفته باشم من میزارم😁 دست پختم خوبه😌 

دقیقا اونی ک همش دهنش بازه بیشتر دوسش دارن 🔪

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

حلهنیستم

خوبه... :) 

چی نیستی؟ 

اینکه گفتم هر چی باشی دوست داشتنی هستی؟ 

آره اینو بی منطق گفتم... 

ولی همیشه هستن کسایی که دورت باشن