2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636246 بازدید | 183769 پست
خوشوقتم من آدما رو با سنشون قضاوت نمیکنم موسیقی محدودیت سنی نداره چه خوب واقعا))))آره واقعا دوست داش ...

منم همینطور❤

درسته .رپ خودش ی سبک زندگیه .رپ فارسم دوس دارم .

ملتفتم هستم😏❤اره خب اخه بیشتر کسایی ک طرفدار کی پاپ و اینان زیاد سنشون بالا نی .البته قبلا ک بچه تر بودم بیشتر درگیرشون بودم .الان دیگه با رپ اشنا شدم .و هنوزم دوسشون دارم ولی بیشتر دنباله رپا هاشون هستم . زیاد ب شخصیتا اهمیت نمیدم بیشتر اهنگا برام جالبه.ولی بعضی شخصیتا رو خوشم میاد ازشون

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه اگه قرار باشه که باشه ینی همون که تقدیر میگه رقم بخوره فکر کنم البتههههحالا چطور مگه؟

منم از ترجمش همینا فهمیدم 😂 ولی فهمیدنش سخته ، درکش 

ی ماهی بود ، ماه اون روزی ک ادم ب دنیا میاد، مثلا اون روز ماه چجوری بود، من واسه اونو پیدا کردم ، واسه خودمم پیدا کردم براش فرستادم ، بعدش اینجوری درستش کرد گذاش چنل😂 منم تلاش کردم منظورش و ربطش و بفهمم، سخت بود یکم ولی 🥲😂

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

منم همینطور❤درسته .رپ خودش ی سبک زندگیه .رپ فارسم دوس دارم .ملتفتم هستم😏❤اره خب اخه بیشتر کسایی ک ط ...

💙>>>

بله درسته

البته منصفانه نیست گفتن اینکه اکثر طرفدارای کی پاپ کم سن ان

به هر حال بنگتن هم برای من یه سبک زندگیه درستش اینه بگم خود زندگیمه

یه حالتی مثل جریان خون تو رگام 

کمکی که اونا بهم کردن بزرگترین ناجی قادر به انجامش نبود

♡...We shine together
چرا نمیتونی؟؟؟ بگو تو هم خوب باش🥲🥺

چون کسی دوسم نداره.... 

چون کسی نگرانم نیس... 

میدونم مسخرس ولی دلگرمیه واسه من.... 

الان میخوای بگی از هیچکی توقع نداشته باش... 

ولی نمیتونم

بعضی وقتا نیاز دارم.. 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

منم از ترجمش همینا فهمیدم 😂 ولی فهمیدنش سخته ، درکش ی ماهی بود ، ماه اون روزی ک ادم ب دنیا میاد، مث ...

هاااا 

میدونم کدومو میگی یکی قبلا فرستاده بود برام

میدونی برداشت من چیه ؟

اینکه یه چیزی تو ذهنشه که میخواد براتون اتفاق بیفته 

ولی گفته هرچی صلاحه و همون که سرنوشت مقدر کرده

♡...We shine together
چون کسی دوسم نداره.... چون کسی نگرانم نیس... میدونم مسخرس ولی دلگرمیه واسه من.... الان میخوای بگی از ...

میدونم، راس میگی، ولی زندگی همین قدر بی رحم و خشنه ، میتونی درک کنی؟؟ 

ی روزی قطعا میفهمی، خیلی چیزا رو میفهمی و درک می‌کنی..  

ولی ما هستیم پیشت))) 

تا هروقت ک باشی هستیم ، خب ؟؟ 

پس هر وقت احساس تنهایی کردی بیا پیش خودم، پیش خودمون))

💙>>>بله درستهالبته منصفانه نیست گفتن اینکه اکثر طرفدارای کی پاپ کم سن انبه هر حال بنگتن هم ...

اره خب اخه اینو برا این گفتم ک ما وقتی بچه تریم احساساتمون بیشتر درحال رشد هست  و روحیه هیجانیمون بالاس .برا همین بیشتر نصبت ب این چیزا علاقه مند میشیم و کراش میزنیم و خیالبافی میکنیم اینا .البته منظورم  شما نی کلا بعضی ارمی ها ک علاقشون از حد میگذره پثلا میشینن با کراششون خیالبافی میکنن.و وقتی ین میره بالاتر دغدغه ها انقد زیاد میشه ک شاید فرصت نکنیم ک مثل قبل وقتمونو فقط با اونا بگذرونیم علاقمون شاید کمی کمتر از قبلنا بشه و شاید فکرا ی قبلنو نکنیم دیگه مثل خیالبافی و اینا برا همین گفتم سن پایینتر چون   ذغوغه های کمتری  دارن بیشتر پیشومیگیرن

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
چیه؟😆

نمی‌دونم دقیق 😶😂 ولی همش ی چیزی میشه میاد برام تعریف می‌کنه بعدش میگ کاش  پیشم بودی یا حرفایی از این قبیل، شاید منظورش دیدن هم دیگ بود😮‍💨😂

اره خب اخه اینو برا این گفتم ک ما وقتی بچه تریم احساساتمون بیشتر درحال رشد هست و روحیه هیجانیمون با ...

متوجه منظورتون هستم 

من کاری به بچه سالای توهمی ندارم خب آره خیالات پوچ و مزخرفی دارن بعضی هاشون ولی من و خیلی های دیگه که میشناسم حقیقتا فقط اون حس قشنگ آرمی بودن همراهشونه.

میدونید مفهوم آرمی بودن خیلی سخته...

ولی تو این ۶ سال حقیقتا حتی یه بارم به همچین چیزایی فکر نکردم 

فقط ازشون یاد گرفتم 

روح آسیب دیدمو نجات دادم 

و تا همیشه هم عاشق ۷ تاشون هستم حتی اگه یه روزی دیگه بنگتنی نباشه 

من تا هر موقع آرمی می مونم حتی وقتی بچه هاشون بپبه دنیا اومدن و قد کشیدن😂

این دست ماست که واقعا چطور طرفدار باشیم 

خیلی از آرمی ها رو میشنایم با وجود مشکلات زیاد و دغدغه هاشون حتی با اینکه زندگی خودشونو دارن و الان بچه دارن بازم مث روز اول آرمی ان

♡...We shine together