2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635325 بازدید | 183549 پست
نترس من پیشتم هنو😂😌خب خداروشکر همیشه خوش باشی و بت خوش بگذره🫂❤️ای بابا اشکال نداره بخوابی استراحت ...

توله کوالام همیشه بمونی برام 🥺💗

وویییی فدات بشمممم چشم استراحت میکنم بوست به لپت💓🤤

نه بزار من ببوسمت خیلی ذوقیدممممم 😭😭😭💓💓💓

توله کوالام همیشه بمونی برام 🥺💗وویییی فدات بشمممم چشم استراحت میکنم بوست به لپت💓🤤نه بزار من ببوس ...

توعم بمونی برام❤️

خدانکنه آره استراحت کن)

بوس به چشات🙂💙

ذوقتم که خیلی قشنگه

♡...We shine together

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب بمونی جوجو🤭❤️دهنت خب؟ 🤣💔بهت میاد کیوته کلمه اش😔💅😂

مرسی قشنگم❤️>>

اتفاقا اونجاهم بت گفم بازم میگم راس میگ خوشمزه ای خب😂😂

نخیر شفتالو چیهه اخهه😂😂

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

تاپیک یکی از کاربرا

چق قشنگههه

گویند:

دهقانی مقداری گندم در دامن لباس پیرمرد فقیری ریخت پیرمرد خوشحال شد و گوشه های دامن را گره زد و رفت!

در راه با پرودرگار سخن می گفت:

( ای گشاینده گره های ناگشوده، عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای )

در همین حال ناگهان گره ای از گره هایش باز شد و گندمها به زمین ریخت!

او با ناراحتی گفت:

من تو را کی گفتم ای یار عزیز

کاین گره بگشای و گندم را بریز!

آن گره را چون نیارستی گشود

این گره بگشودنت دیگر چه بود؟

نشست تا گندمها را از زمین جمع کند، در کمال ناباوری دید دانه ها روی ظرفی از طلا ریخته اند

ندا آمد که:

تو مبین اندر درختی یا به چاه

تو مرا بین که منم مفتاح راه

مرسی قشنگم❤️>>اتفاقا اونجاهم بت گفم بازم میگم راس میگ خوشمزه ای خب😂😂نخیر شفتالو چیهه اخهه😂� ...

جوون بهت 💗😌

مگه چشیدی منو؟ 😔😂

دوستم میگه همش به مامانشون میگه این دختره رو  دلم میخواد با خامه بخورم 

گفتم داداش توله سگتو جمع کن😑😂

بهت میاد هیسسس🤫🤫🤫

باشههههه🤣🤣کجایییی

😔😂

هیچ جا

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
جوون بهت 💗😌مگه چشیدی منو؟ 😔😂دوستم میگه همش به مامانشون میگه این دختره رو دلم میخواد با خامه بخو ...

ب خودت>>>

شایدم چشیدم خدارو چ دیدی😂

داداشش بچس ن؟😂

ایشالا ک بچس😂

عسل من بین بچه ها ابرو درم.حیثیت دارم ..تروخدا😂😂😂

ب خودت>>>شایدم چشیدم خدارو چ دیدی😂داداشش بچس ن؟😂ایشالا ک بچس😂عسل من بین بچه ها ابرو درم. ...

به گردنت😔🤤😂

جرررر بیا بچششش🤤🤤🤤😂

شت اره 10سالشه خر

مگه شفتالو بی ابروییه🥺🥺

آرههه😂اتفاقا یه سریاشون باحال بودن😂😔💔

وایی😔😂

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
به گردنت😔🤤😂جرررر بیا بچششش🤤🤤🤤😂شت اره 10سالشه خرمگه شفتالو بی ابروییه🥺🥺

ب گردنم؟زهرمارررر😂

نمیچشم اول باید اون امتحان کنه

دستتو بزار لای نون تست بده بنده خدا امتحان کنه😂

ن شفتالو بی ابرویی نیس..پیامای ما یکم...///

ب گردنم؟زهرمارررر😂نمیچشم اول باید اون امتحان کنهدستتو بزار لای نون تست بده بنده خدا امتحان کنه😂ن ش ...

😔😂خب باشه به کتفت خوبه؟ 

اون کیه؟؟ 😂

🤣🤣🤣بره گمشه کره خر

پس بازم میگم ملکه شفتالو ها ببند

2810