2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635476 بازدید | 183568 پست
وای سممم من خیلی ازش بدم میاد

اعع اعع

به این خوبی  

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا من زیاد نمیتونم همینطور با مردم مثل ادم حرف بزنم چه برسه به دعوا ولی اون موقع یارو اینو گفت ...

ایول دمتم گرم 

وقتی ریحون با این همه مهربونی اینو بگه دیگه ما چی هستیم😂😔

ولی بعضی وقتا واقعا دلم میشکنه از هیتا...

♡...We shine together
هر وقت تونستی کتابایی که میخونی رو به منم معرفی کن

اوکیه  دکلمه تومور یک تا 3 پیشنهاد میکنم گوش کنی

من بیشتر تو اینتنت شعر میخونم ولی کتاب

کتاب هفت کتاب نیما یوشیج و یا گزیده های شعر نیما یوشیج

هشت کتاب سهرب سپهری هم قشنگه واقعا

دیوان حافظ>

بوستان سعدی>

شعرای اخوان ثالث هم قشنگن کتاب ندارم ازش ولی خیلی خوبه

جدیدا به شاهنامه علاقه پیدا کردم یه کتاب خیدم نثر شاهنامه هست نخوندم ولی هنوز

ووووو از همه مهمتر شاید شعر نباشه ولی بعضی نثر هاش مسجع و خیلی خوبه نثر های خانم عرفان نظر آهاری مخصوصا کتاب "لیلی نام تمام دختران زمین است"

سبک نوشتنش>

همین کتابش و من چند فصلش و تو اون یکی کاربریم گذاشتم ...

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
اوکیه  دکلمه تومور یک تا 3 پیشنهاد میکنم گوش کنی من بیشتر تو اینتنت شعر میخونم ولی کتاب ک ...

ریحانه جونم خیلی خیلی ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتی 

ازشون شات گرفتم 

حتما حتما میخونمشون دستت درد نکنه

💜💙💜💙

♡...We shine together
ایول دمتم گرم  وقتی ریحون با این همه مهربونی اینو بگه دیگه ما چی هستیم😂😔 ولی بعضی وقتا واقع ...

ناطرافیانم معتقد به مهربون بودنم نیستن ولی  

هوم حرفا خیلی رو ادم تاثیر میذارن

ریحانه جونم خیلی خیلی ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتی  ازشون شات گرفتم  حتما حتما میخونمشو ...

فدا تو   

ناطرافیانم معتقد به مهربون بودنم نیستن ولی     هوم حرفا خیلی رو ادم تاثیر میذارن

ای بابا😂 خواهر جینی دیگه چیکارت کنم من😂😔

بعضی حرفای چرت و بی اساس بیشتر...

♡...We shine together
2810