2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636192 بازدید | 183767 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه یه این همون بود که گفتی دعوا کردی باش اسمشو نگفتی چون فکر میکردی ممکنه دوستم باشع😂😂💔

قربون آدم چیز فهم✅😂😂😂😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

عسللل خیلیییییی رو مخمنننننن😐😐💔

ببین روزا که هوا بهاریه پنجره باز میزارن همه طبقات بعد پسره همسایمون 14 15 سالشه اکثر اوقات خونه تنهاس یهو میزنه زیر آواز 

یکجا نوحه میخونه 

تحملش میکنم چاره ای نیست😶😂

یک مستاجر طبقه بالا داشتیم زنو شوهر بودن دعواشون میشد زنه میدویید تو خونه جیغ میکشید😶😑تا تو راه پله و آسانسور ما وسایل خونه اینا که پرت میکردن بهم بود😂😶

یک مستاجر دیگه بود پارتی میگرفتن😂

همسایمون پارتی گرفتهههههه 😡😡😡

جون تو رو چرا دعوت نکردن 😂😔💔

میرفتی میکروفون میگرفتی میشدی دی جی بعدم از طرف من داد میزدی اینجا گود بای پارتیه یونگی یه 😂😂

♡...We shine together
ببین روزا که هوا بهاریه پنجره باز میزارن همه طبقات بعد پسره همسایمون 14 15 سالشه اکثر اوقات خونه تنه ...

وایییییییییی جررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط اون همسایه ک زنه میدویید

حس می کنم صدا اسب می شنیدین😂😂😂😂😂

اخه خب پارتی بگیرن

ولی خب تا ۱۰ ۱۰ و نیم تمومش کنن

بعد اهنگ خیلیییی زیاده.اون ب کنار

اهنگ قط میشه خنده های شیطانیشون بلند میشه

عوضیا