2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637849 بازدید | 184240 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکس مثله قبلش نیست جدیدا دیگه خودشونو ی جوری میگیرن ک ...:/

هیچ وقت هیچی مثل قبل نمیشه قبلا اکیپ بودیم.. اون دعوایی که بینمون پیش اومد همه چی خراب شد 

پارمیس با سارا و حلنا فکر کنم دعواش شد که منم ازش دفاع کردم ولی خب دیدی چیشد؟

شمارشو یه ادم غریبه که اصلا نمیشناسش داره ولی من که یه ساله میشناسمش ندارم

بتخمم✨

هیچ وقت هیچی مثل قبل نمیشه قبلا اکیپ بودیم.. اون دعوایی که بینمون پیش اومد همه چی خراب شد  پار ...

ی چیز منطقی بود ک بخوان دعوا کنن و خب خیلیا اون زمان شک کردن ک عاطفه و پارمیس یکین حتی پارمیس تو تاپیک تولدش اخرش نوشته بود عاطفه ! 

و خب بچه ها شک کردن اگ ب خودش باور داشت چرا اینجوری کرد؟ 

با من ی دعوا کرد بدجور قلبمو شکوند و رفت چرا چون کفتم عکستو یا شمارتو بده ! 

ب هر حالا اگ فک میکنه اونی ک شمارشو داره خیلی حالا اوکیه و فلان با  همون خوش باشه کشته مرده ی ی شماره نیسیم دیگه حوصله ندارم واقعا

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
ی چیز منطقی بود ک بخوان دعوا کنن و خب خیلیا اون زمان شک کردن ک عاطفه و پارمیس یکین حتی پارمیس تو تاپ ...

اره انقد بیکار نیستم کسی که میخواست بمونه میموند.منم چند وقت از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم کلا بلاک کردم همه رو نمی‌خواستم با کسی حرف بزنم 

یه چیزی 

مرضیه ای که میگی چجوری شمارع ی پارمیسو پیدا کرده

اره انقد بیکار نیستم کسی که میخواست بمونه میموند.منم چند وقت از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم کلا بلاک کر ...

اوم  خودتو خوب کن این ادما موندنی نیستن با همون دوستت ک میگفتی رفته و گریه کردی براشو .. 

از ناشناس 

بعضی وقتا دیر ب دیر میاد ی سرکی میکشه تو ناشناس منم میره 

قبلنا میومد ناشناس م میگفت بگو ب مرضیه ک دلم براش تنگ شده و ..

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
اوم  خودتو خوب کن این ادما موندنی نیستن با همون دوستت ک میگفتی رفته و گریه کردی براشو ..  ...

دوستم برگشت 🌝

تاپیکامو میخونییییی

بنظرم خودش نیست یکی دیگه بجاش میاد حرف میزنه 

یعنی دلش برای مرضیه تنگ شده؟

دوستم برگشت 🌝 تاپیکامو میخونییییی بنظرم خودش نیست یکی دیگه بجاش میاد حرف میزنه  یعنی ...

عه ب سلامتی 

بل بل 

نه طرز چتش معلومه ک پارمیسه میفهمم چجوری چت میکنه 

هعیی

@تاول     تاپیکه رو هم ترکوندن هر جا ما باشیم میترکه  حالا بگو گدرت دست کیه؟

دست من

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

@kim_lisa     بیا اینور

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین