2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 639632 بازدید | 184652 پست
من از اون کسی که باید کردم چون نمیدونم ناراحت شد یا نه ولی اشتباهی ازم برای اون سر نزده که بخوام معذ ...

اوکی ولی بیخیال باهم آشتی کنین ک. میزنمتونا

_army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف تو شوخی بود و رو کسی تاثیر نداشت حرف من فقط تاثیر داشت؟  دیدی دلت شکست ؟ پس با شوخیات دل ک ...

حرف تو تاثیر داشت چون بی دلیل پریدی میفهمییی؟؟

ولی من با تاول از اولش داشتیم با شوخی حرف میزدیم و میدونست که شوخیههه 

چرا نمیخوای بفهمی واقعاا 

اعصابت خورده نخواه سرم خالیش کنی چون نمیتونی 

ریپم نززن اگه میتونی البته 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارتنر من بودن خیلی جالبه؛ همزمان با یه بیمار روانی و یه آدم دلقک و یه بچه ۷ ساله قرار میزاری.

حرف تو شوخی بود و رو کسی تاثیر نداشت حرف من فقط تاثیر داشت؟  دیدی دلت شکست ؟ پس با شوخیات دل ک ...

وای ترررر

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 

گلم ولش مهم نیس بخدا سر ی مسئله چرت اینطوری همو. ناراحت کنین من فک کردم حالا چی شده 

_army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید! 
اوکی ولی بیخیال باهم آشتی کنین ک. میزنمتونا

بزن 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارتنر من بودن خیلی جالبه؛ همزمان با یه بیمار روانی و یه آدم دلقک و یه بچه ۷ ساله قرار میزاری.

حرف تو تاثیر داشت چون بی دلیل پریدی میفهمییی؟؟ ولی من با تاول از اولش داشتیم با شوخی حرف میزدیم و م ...

عصابش خورد نیست، خوشش نمیاد کسی به ماینش بگه بی عاطفه 

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 
گلم ولش مهم نیس بخدا سر ی مسئله چرت اینطوری همو. ناراحت کنین من فک کردم حالا چی شده 

آفرین 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
حرف تو تاثیر داشت چون بی دلیل پریدی میفهمییی؟؟ ولی من با تاول از اولش داشتیم با شوخی حرف میزدیم و م ...

جر جالبه 

میدونم ک تاثیر داشت 

بی دلیل نپریدم برو بشین ب کارت فکر کن 

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟