2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست

نه دیگهههه نشد اون پیام ده خطیممم رو بزا تو که ترسی از کسی نداری و نمیترسی کسی کنارت بزاره بزار نترس با پیام من کسی فکر بد درباره توووو نمیکنه تهش یه لاس میزنی خررشوون میکنی ترس از هیچی نداشته باش زرنگ باهوشش

بحث ترس نی عزیزم.

چون برام مهم نی

تو میخای عسل ببینه

ک میبینه👌🏾

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یکی دعواش شذع

کی کجا؟ 

سر چی اخه؟ 

عسل مگه قرار نبود بحث که میکنی یه بار به طرف برینی 

دیگه بحثو کش ندی😑🚶🏻‍♀️ 

باز معلوم نیست کی این کاربریت برگرده 

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

حجی بحث کردن با بعضیاشون مثل این میمونه که با یه خر داری بحث میکنی 

میتونی به یه خر یه چیزی رو بفهمونی؟ 

معلومه که نه 

پس بیخلالشون بزار زر هاشون رو بزنن🚶🏻‍♀️ 

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

ماچ💋😂

ب قول داداشم ماچات توفیه ندوست😂

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
جهندم😒😂

چرا اسم پاتوق بعد مردنمو میگی😕😂

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

دوستان گرامی

من اگگگگگگ لاس میزنم با کسی فقط شوخیهههه نه میخام خرتون کنم یا وارد رابطع بشم باهاتون

فقط و فقط و فقط شوخیه

ی سری چیزا هس ک ب شماها ربط ندارع مربوط ب خودمه

ی دوست گرامی ناشناسمو ب فاک دادع میگ بزار بدونن نترس ولت نمیکنن و با دوتا لاس خرشون میکنی!

خاسدم بگم رفتنی میرع موندنی قدمش رو چشم بندع

اون پستو ک نمیزارم 

فقط خاستم بدونید اگ ناشناساتون سسشر گفتن بیاین بم بگین فلانی ب این دلیل ب اینننن دلیل کات میگم اوکی یا حق

فشاری نشید برید پشت سرم حرف بزنید اوکی؟

@ریحون_هسدم_ریکوک    

@kim_jisoo    

@brave__girl    

رفیقامم گلچین شدن👌🏾

دوستان گرامی من اگگگگگگ لاس میزنم با کسی فقط شوخیهههه نه میخام خرتون کنم یا وارد رابطع بشم باهاتون ...

اقا کی همچین چیزی گفته اصن 

همه ی ما میدونیم شوخیه قرار نیست راجبت زود قضاوت کنیم 

منم ناشناسمو برداشتم اصن که نیان سسشر بگن

~INTJ~
اقا کی همچین چیزی گفته اصن  همه ی ما میدونیم شوخیه قرار نیست راجبت زود قضاوت کنیم  منم ن ...

ن این یارو اشناس 

کلا گفتم اگ نخاستی با من در رابطه باشی رک بم بگو❤️👌🏾