2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636189 بازدید | 183767 پست
توروخدا با قلب من بازی نکنید😑💔 واسه همین همیشه حس میکردم جیمین فرق دارهههه با بقیه اعضا و چقدم دو ...

خب، همون‌طور که میدونید جیمین راجب این عکس‌برداریش واضحا گفته بود که این فوتوشوت تعریفی از خودشه و در کل از همه لحاظ حتی سنگینیِ میکاپش و.. هم خیلی خاصه.

روزای اولی که چندتا از عکس‌های روی کاور و داخل فوتوبوک پخش شد هم هممون تونستیم از روی رنگ لامپ‌هایی که بهش تابیده، تیشرتی که پوشیده و روش نوشته شده Love 1984 (روی لینک بزنید) و تتوهای روی دستاش متوجه داستان و مفهوم زیبای پشت عکسا بشیم. :)))

حالا توی ویدیوی جدیدی که منتشر شده، در حالیکه رنگ لامپ‌هایی که از پشت به اسم جیمین و خودش میتابه، واضحا رنگ پرجم بایسکشوال هست؛ جیمین اسم کانسپت‌ش رو Color : Freedom (رنگ : آزادی) گذاشته. :)🏳‍🌈💙💜💕

- در ادامه باید اضافه کنم که تیشرتی که تن جیمین هست از Yves saint Laurent (دیزاینرِ گی و بسیار مشهور) هست. 

:))) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب، همون‌طور که میدونید جیمین راجب این عکس‌برداریش واضحا گفته بود که این فوتوشوت تعریفی از خودشه و د ...

🥺🥺خدا گوگولیه مننننن 

نمیدونم‌ چرا اصن ناراحت نشدم از این قضیه😑

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
🥺🥺خدا گوگولیه مننننن  نمیدونم‌ چرا اصن ناراحت نشدم از این قضیه😑

Illecebra / Arcanus

اولی یه اسم مونث لاتینه که یعنی" جاذبه و اغوا و وسوسه"

دومی  به معنی رازه... 

اینا تتو های جیمین توی اجرای فی     لتر بودن که به صورت موقت رو کف دوتا دستش زده بود

تو آهنگ فیلتر، جیمین یه دخترو مخاطب خودش قرار میده... هم لیریک و هم اجراش

و محوریت اصلی اهنگ اینه که « تو فی      لتر منو انتخاب کن، تو تعیین کن من چی ام، تو انتخاب کن من به چه شکلی برات در بیام».... دقیقا برعکس این کانسپت که جیمین توی پشت صحنه هاش و همچیش داره میگه میخواد خود واقعیشو نشون بده 🙂

به عبارتی برعکس فیلت         ر که داره سعی میکنه چیزی که بقیه میخوانو نشون بده

اینجا میخواد چیزی که خودش میخوادو نشون بده

مگ باید ناراحت شد؟🤐

خیلیا میشن😐

ولی خب خیلی مشخصصص بوددددد ب نظرم 

ولی چرا قبلن میگف دوس دختر داشته چرا میگفت میخام ب جایی برسم دخترا عاشقم بشن؟!

چقد گناه داشته🚶🏽‍♀️

Illecebra / Arcanus اولی یه اسم مونث لاتینه که یعنی" جاذبه و اغوا و وسوسه" دومی  به معنی را ...

اره اره تتوهایه کف دستش 

وای قلبم دیگه توانه مقابله نداره🥲

خیلیا میشن😐 ولی خب خیلی مشخصصص بوددددد ب نظرم  ولی چرا قبلن میگف دوس دختر داشته چرا میگفت می ...

چ ربطی داره بای یعنی اینک هم میشه به جنس مخالف علاقه داشت هم موافق

حرف دومش هم حاکی از رسیدن به موفقیت‌

جیمین نمی‌دونست الان یوتیوبرهای معروف مرد هم فنش میشن

خیلیا میشن😐 ولی خب خیلی مشخصصص بوددددد ب نظرم  ولی چرا قبلن میگف دوس دختر داشته چرا میگفت می ...

کسی که بخاطر گرایش یکی دیگ ناراحت میشه فن و آرمی ک بکنار 

باید ب انسان بودنش شک کنه

چ ربطی داره بای یعنی اینک هم میشه به جنس مخالف علاقه داشت هم موافق حرف دومش هم حاکی از رسیدن به موف ...

اوم اره میدونم 

کسیه ک بیشترین فن بویو داره🥺

اره اره تتوهایه کف دستش  وای قلبم دیگه توانه مقابله نداره🥲

اینو فراموش نکنین اگه یه آیدل دیگه به این گندگی کام اوت میکرد دنیا میترکید، اما جیمین با اینکه بیشترین ارزش تجاری ماهیانه رو به صورت متوالی بین تمام آیدلا داره و اینهمه مشهور و معروفه، اینقدر بابت این قضیه حس تنهایی داره و حتی به زبونم میارتش

میفهمید چقد اسم فن رو یدک کشیدن فیکه که با وجود تمام اینا بگین «نمیتونم تا وقتی مستقیم نگفته، بهش اعتماد کنم» ؟؟ 

کسی که بخاطر گرایش یکی دیگ ناراحت میشه فن و آرمی ک بکنار  باید ب انسان بودنش شک کنه

اوهوم

ولی من خوشحال شدم واسش ک‌ خود واقعیشو پنهون نمیکنه