2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636189 بازدید | 183767 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها مرسی

جیمین پیراهن Love 1984 Cotton از طراح و دیزاینری به اسم Yves Saint Laurant پوشیده
Equal Love

این طراح یه فرد از خانواده ی lgbtq  🏳‍🌈ــه که تو تمام زندگیش بابت این قضیه فشارهای اجتماعی و روحی زیادی رو تحمل کرده....و این طرح رو به نشانه ی برابری گرایش ها و جنسیت ها زده

آها مرسی

جیمین قبلا ام توی فوتوشاتاش با تتو های مینیمالش ازین کارا کرده بود 

اما اینبار تتوش خیلی واضح تر و بولد تره 

Free l♂️ve 

فری لاو یا همون "عشق آزاد" شعار یه جنبش اجتماعی توی قرن نوزدهم بود 

هدفش چی بود؟ 

اینکه به دولت بگه مسائل جنسی و احساسی هر فرد، ازدواجش و گرایشش به خودش مربوطه و نباید کسی بخاطر این موارد سرزنش بشه یا مجرم شناخته بشه 🙂💔

تا اینجا متوجه شدید که جیمین با شعار free love داره چی میگه... 

و چیزی که قضیه ی تتوی جیمینو قشنگ کرده ♂️  ــه که نماد پسره... 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

آها مرسی

رفع ابهام:

ــــــــــــــــــــ

نمیدونم چند ساله آرمی هستی اما جیمین سالهاست که با پوشش، استایل و نشون دادن خود واقعیش داره این قضیه رو جار میزنه
پرچم بالا ببری یا از موزیکا و سریالای مربوطه حمایت کنی... اوکی.. ولی جیمین داره لباسای lgbtq  رو میپوشه، توی کانسپتی که اسمش me myself  and jimin  ــه عشق آزادو با نماد ♂️  تتو کرده...  متوجهید؟:) سنگین بودن میک آپشم در نظر بگیرید
هیچکس فقط برای یه حمایت کردن ساده نمیبره به این سمت...حتی 😂
جیمین از لحظه شروع این عکس برداریا داره میگه این .. حتی اسمشم me myself and jimin  ــه و شما میگید داره با این نشونه ها از جامعه lgbtq  و بایسکشوال حمایت میکنه در حالی که خودش استریته؟...واقعا؟

آها مرسی

رفع ابهام

ــــــــــــــــــــــــ

۲_بای ام باشه شاید دوست دختر داره:

روشن فکری های سمیتونو از روی زمین بردارید لطفا چون جیمین بیشترین میزان هیتو داره دریافت میکنه ولی دست از تلاش برای "خود واقعی بودن "برنداشته، ازینکه بایسکشواله حرف میزنه و بخاطرش اذیت میشه...منطقتونو به کار بندازین..اگه با یه دختر تو رابطه بود لازم بود تا اینجا پیش بره ؟ چه نیازیه ؟ حتی میتونه تظاهر کنه کاملا استریته ...یا حداقل یسری هینتای کوچیک بده...

چرا پای جیمین که میاد همه هموفوبیک میشن؟ وقتی جیمین داره از ♂️  استفاده میکنه،ازینکه استریت نیست حرف میزنه،با رفتارش و حرفاش و استایلش و دنسش و همه چیزش داره سعی کنه باهامون صادق باشه چرا فقط نمیپذیرینش ؟ چرا فقط نمیگید "هرچی که باشه میپذیرمش و دوسش دارم"؟

آها مرسی

رفع ابهام 

ـــــــــــــــــــــــــــــــ

۳_تا وقتی خودش نگه آروم نمیگیگیرم:

عزیزم متوجهی که کره یه کشور هموفوبیکه؟ نه قانونش و نه مردمش حمایتی از این قضیه ندارن... چی بزرگ تر ازینکه جیمین با وجود تمام اینا شجاعت این کارو داشته؟ واقعا فکر کردی اگه پاشه بیاد مستقیم توییت بزنه «من بایسکشوال هستم و با یه پسر تو رابطه ام» چی میشه؟... کسایی که هیترشن یا هموفوبیکن به راحتی میتونن از طریق قانون خواستار مجازات شدنش بشن... 😐اصن اونام نخوان خود دولت مجازاتش میکنه.... جیمینم معرف حضور همتون هست.. اون یکی از معروفترین آیدلای حال حاضر دنیاست 😐🤝🏻و قطعا نمیتونن ایگنورش کنن.. جیمین کره ایه و هرچقدرم یه آیدل بین المللی باشه، نمیتونه به مردم کشورش پشت کنه ... اینو فراموش نکنید

امروز یک جا خوندم گفتن شایعس

کاملا توضیح دادم 

و بخون 

بعضی از افراد فندوم از خیلی از قضایا ب نفع خودشون استقاده میکنن 

و چیزی ک واضحه اینه ک جیمین کاملا از محتوا و کانسپت سولوش خبر داره 

مجسمه آپولو 

تتوهاش 

لباس تنش

و نورپردازی که رنگ پرچم بایسکشواله

همه رو گفتم بازم عکس خواستی در خدمتم