2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707653 بازدید | 203903 پست
وواییی من کلافه شدم هی اعلان داشتم دیدم لایکم کردن😑😑

منم همش لایک

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون کنترل هورمون های چاقی فقط🙄

😂😂😂

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اره اون🤣🗿

😂😂

😭😭😭

https://abzarek.ir/service-p/msg/886587 امشب هم درست مثل شب های قبل به پشت بام رفتم تا کمی با ماه هم صحبت شم. چون آخرین باری که دیدمت بهم گفتی بعد از من حرف‌هات رو به ماه بزن قول میدم که ماه من رو هم در جریان حرف‌هات بذاره اما امشب خبری از ماه نبود، آسمون جوری ابری بود که با خودم گفتم نکنه هوای دلت گرفته‌؟ چون بهم گفته بودی رابطه‌ی خوبی با ماه و آسمون داری، شاید اینبار ابرا با اومدنشون میخوان غمی که تو توی دلت داری رو با من در جریان بذارن.میبینی ژنرال من؟ حتی آسمون هم فهمیده که درد تو درد منم هست. - هانیکو
جر منم هیچییییی زیادم اینجا نمیام کلا، 🗿🔗

هی ابجی از نی نی سایتیا دلم خونه دیشب الکی تاپیک تعطیل کردن آدم می‌سوزنن قشنگ

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
میدونستی وقتی زهرا میگی چی میشه...؟  جانم..

نه 

اذیت نکن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
منم زیاد رفیق ندارم 🙁میام این تاپیک که ارمیارو بشناسم دوست بشم

ع منم هیچ رفیق مفیق ندارم سایت ابجی 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
👀💔هعیییییییییی 

والا دلم میخواد باز همون تاپیک بزنم باز بره پا بازدید باز اونایی ک گزارش زدن بسوزن