2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636189 بازدید | 183767 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا منو دست کم گرفتیا😎 به قول خودت افتخار نامیم من😂🤭

بهت حسودیم شد🙃😂😁💜

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
نگین ازش خبر نداری؟

نه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

وقتی پیج قبلیت بیشتر از پیج اصلیت فالور داره:/   

یادش بخیر یه زمانی چند کا بودم دیل زدم 

و بعدش خودمو معرفی نکردم که همون قبلیم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
وقتی پیج قبلیت بیشتر از پیج اصلیت فالور داره:/     یادش بخیر یه زمانی چند کا بودم دیل زد ...

الانم اینستا داری؟

منی که ۵ کا فالور داشتم و به خاطر دوست کره ایم که تظاهر کرد دختره به فنا رفت

الانم اینستا داری؟ منی که ۵ کا فالور داشتم و به خاطر دوست کره ایم که تظاهر کرد دختره به فنا رفت

نه 

تازه این روبیکاس:/ 

چرااا 

چیشدع

نه  تازه این روبیکاس:/  چرااا  چیشدع

اهااا

هیچی بابا

تو اینستا با یه دختره دوست شدم واسه یادگیری بیشتر زبان کره ای

بعد از یه مدت شروع کرد حرفای .... زدن

گفتم مطمئنی دختری؟

گف نه پسرم

چون اون مدت زیاد کره ای بلد نبودم باهاش انگلیسی حرف میزدم

شروع کردم بهش فوش انگلیسی دادم 

اونم با دوستاش اومدن پیجمو ریپورت و گزارش زدن ترکید😐😐😑😑😑😑

هنوزم دارم بابتش حرص میخورم

۵ هزار فالور داشتماااا