2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
الان کی اینجا بچه‌اس؟  والا از وقتی که یادمه ما مرده بودیم

#mood

https://abzarek.ir/service-p/msg/886587 امشب هم درست مثل شب های قبل به پشت بام رفتم تا کمی با ماه هم صحبت شم. چون آخرین باری که دیدمت بهم گفتی بعد از من حرف‌هات رو به ماه بزن قول میدم که ماه من رو هم در جریان حرف‌هات بذاره اما امشب خبری از ماه نبود، آسمون جوری ابری بود که با خودم گفتم نکنه هوای دلت گرفته‌؟ چون بهم گفته بودی رابطه‌ی خوبی با ماه و آسمون داری، شاید اینبار ابرا با اومدنشون میخوان غمی که تو توی دلت داری رو با من در جریان بذارن.میبینی ژنرال من؟ حتی آسمون هم فهمیده که درد تو درد منم هست. - هانیکو
الان کی اینجا بچه‌اس؟  والا از وقتی که یادمه ما مرده بودیم

من نمیگم بچه این چرا حرف میزارز تو دهن من؟؟؟؟

سنتون کمه نو جوونین نهایت تازه از نوجوونی دارین در میاین

بعدم لال نشی تو 

مرده بودیم چیه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#mood

والاا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من نمیگم بچه این چرا حرف میزارز تو دهن من؟؟؟؟ سنتون کمه نو جوونین نهایت تازه از نوجوونی دارین در می ...

حرفت همین بو رو میداد .. 

دوران نوجوونیه من خیلی وقته که تموم شده .. بقیه شایدد 

هعی تو هیچی نمیدونی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
@حلناااااا     نگینو اذیت نکن دخترم🥲🥲🥲

همیننن؟ بزنشششش

مامان اون منو با دمپاییییی میزنهههههههه منم زدمش اصن با همتون قرم

میامیان ایون مینو بیا دیمپیاییییی میزینیهههههههه مینم زیدیمیش

ایصین بیا هیمیتیون قیرم 

ویییی توهم قهر نکنننن @تاول     همو بغل کتین آشتی کنید

ما آشتی کردیم مادر گرام 

اون شروع کرددد