2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636376 بازدید | 183790 پست
@moonwalker     عسل گفتی مامانت ارمی شده؟ واییییی منم مامانمو ارمی کردم خدااااا اخبار ...

منم با مامانم درباره بی تی اس حرف میزدم خودش رف سمتش و آرمی شد😂😂بایسشم جانگ کوکه

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولشم هیت نمیداد ولی هیچی هم نمی‌گفت کاریم نداشت بابام یکم میگه اینا چیه اینقدر طرفدار دارن ولی مام ...

وای بابام اصن بیخیال اصن اهمیت نمیده طرفدار کیم و چیم😑😂

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
@moonwalker     عسل گفتی مامانت ارمی شده؟ واییییی منم مامانمو ارمی کردم خدااااا اخبار ...

مامان من تهیونگ و جین و دوست داره البته ب عنوان داماد آینده

کامل نه،  در شرف ارمی شدنه ب جین میگه ۱۳ ساله ب بقیشونم میگه دختر 😑😑😑😑 میگم چرا میگی دختر میگه خب پسر ک انقدر خوشگل نمیشه 

مرسی عشقمم خیلی خوشحالم دوتا ارمی توی یه خونه🤣🤣🤣🤣

من داداشم ارمی نی ولی از جیمین خیلی خوشش میاد ناموسی همه چرا انقدر جیمینو میدوستن ؟؟؟ تو غ ارمیا خیلی دیدم دوسش دارن