2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637720 بازدید | 184220 پست
تو که از دور ندیدی!!! نگین بیشتر از هر کسی واسه تو ارزش قائله... بیشتر با تو صمیمیه اینکه تو رو اه ...

من با هیچکدومش مشکل ندارم ما ک عقد نکردیم یا چ میدونم زنو شوهر نیستیم ک فقط دو نفر اینجا همو دوست داشته باشن 

من فقط میگم خیلی دلم گرفت اونجوری از پارمیس خواهش کرد ولی پارمیس نموند  حالا ب هر دلیلی وگرنه من اینجا همه رو دوست دارم 

همون قدر ک تاولو دوست دارم تو رو همون قدر ک تورو کاربر آرمی کیوتو مثلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میام خشتکتو میکشم رو سرتا  پس لدفن شات اپ

😂😂😂چرا باید برم دیقا؟

منم تهدید کردم میخواستم بگم کارتون بی فایده جز استرس و ناراحتی انداختن ب دیگران اونم کسی ک دوسش داشته باشه

سو اینکارو نکنین  

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
دیگیه دیگیه خیاص بیودین میوج میزینه

اییم دیزد

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تاول جونی تولوخدا بگو تاپیک منم بیان

حرفامون تموم شد چشم 🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
هر روز دارید سر این بحث میکنید  وای  تو ب فلانی اهمیت دادی ناشناس گذاشتی منم برم  ...

موافق

حرفامون تموم شد چشم 🚶🏻‍♀️

ملسی 

ARMY  مزاحمت ممنوع ⛔ جوری تربیت شدم که جواب بدی رو با خوبی بدم ⛔ بقیش با خدا ⛔ نمی دونی چی کشیدم توی زندگیم ⛔ از فوت عزیزترینام تا تیکه هایی که بهم انداختن ⛔ بقیش رو اون بالایی می دونه و بس ⛔ اگه تا آخر اومدی یک صلوات برای برآورده شدن آرزوم بفرست ⛔ ممنون که تا آخر خوندی ⛔
من با هیچکدومش مشکل ندارم ما ک عقد نکردیم یا چ میدونم زنو شوهر نیستیم ک فقط دو نفر اینجا همو دوست دا ...

همه هم تو رو دوست دارن

پارمیس هم برمیگرده ایشالا باز دوره هم جمع میشیم...

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...