2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637781 بازدید | 184223 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکن عسل هیچ چیز و هیچ کس ارزششو نداره خب

من برا نگین نمیکنم برا اعصاب خورد خودم میکنم  من اگ رفتم فقط و فقط واس این بود که پارمیس بمونه تا بچه ها خوشحال باشن وقتی دیدم تاولی ک همیشه  سرده ینی تلاش  میکنه اونجوری ب نظر  بیاد چ جوری داره برا نرفتن پارمیس تلاش میکنه  

بگذریم توصیف نداره حالم 

هییییی

چیشد

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من برا نگین نمیکنم برا اعصاب خورد خودم میکنم  من اگ رفتم فقط و فقط واس این بود که پارمیس بمونه ...

نکنین 

الان گریه کنم کل خانواده میفهمه 🥺

نکنین بچه ها اح 

اصلا هرکی میره بره خودش پشیمون میشه میاد

💜army💜
ارام باش😐

آرومم! خیلی آرومم تا حالا عصبانیت منو ندیدی که اینو میگی

ولی بچه بازیا شونو میبینی؟

بقیه این چیزا رو  میبینن بهمون میگن بچه

بجای اینکه طرف رو مجاب کنیم نره باید تهدیدش کنیم  این دیگه تهشه

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...
مامان  تو میمونی؟ بچه ها هرکی میمونه بگه حداقل دلمو خوش کنم بهش @rose_ct    توه ...

عزیزم منم دوستت دارم

قول داده بودم نرم

بیشتر بخاطر شما ها همین حالا موندم

همون صبحی که اومدم دیدم حلنا و عسل و پارمیس لغو زدن منم خواستم بزنم ولی یادم افتاد بهتون قول دادم که نرم

شما بمونین منم میمونم

@تاول    

نگین ناموسا تو هم نرو

نوراگل که رفت