2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637768 بازدید | 184223 پست
خوبم  یعنی دارم سعی میکنم از مریضی راحت شم دیشب فکرای مسخره‌ی خودکشی میومد تو سرم   &nbs ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خودکشی چیه این وسط

کارای احمقانه نکنی دختر

انشالله حالتم خوب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تاول     بیا واسه خودت با دختر خالت برین بگردین🙁😕

چیشد 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خب نونات میشه دختر خالت من خاله‌ی ویولتم و خاله توهم هستم پس مامان ویولت که نمیدونم کیه میشه خالت ...

اون خواهرمههه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اون خواهرمههه

گند روابط خانوادگی رو دراوردین نمیدونیم کی به کیه😐🩴

مثلا الان خودم هنوز نمیدونم چند تا هوو دارم 

دامادام رو نمیدونم کیا بودن

فقط میدونم یه نوه و یه خواهر و یه شوهر و دوتا دختر که حلنا و ارمی کیوتن و  دوتا خواهر زاده دارم که یکیش تویی و یکیش هم ویولته

بقیه رو یادم رفته کیا بودن🥲

نامجون لایو دارهههههه

هاممم