2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637840 بازدید | 184239 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه زدن توی فاز غم😐

من هم ناراحتم هم دارم آهنگ میخونم 😐 اصلا یه وضعی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
قوی بودنی ک فقط توی ترس بقیه خلاصه بشه مث طبل تو خالیه قوی بودن لازمه اش ترس بقیه و اخم و نقاب زدن ...

منم همون رو میگم 

ولی انگار نمیخواد عوض شه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چ اهنگی

ران 😅

و قدم اول ان است که به خود ارزش دهی  و خود را ب الاغ تشبیه نکنی

کسی ک ظهر پا میشه 

غذا کوفت میکنه

میره توگشی

باز غذا کوفت میکنه

این وسطا مستراح میره

شب ساعت یک میخابه رو شما بعش چی میگین؟

💜army💜
منم با قیافه پوکر فیس همه رو نگا میکنم😐

لامصب می‌خوام پاشم برقصم 😐😒 یه ورم ناراحتم 

قوی بودنی ک فقط توی ترس بقیه خلاصه بشه مث طبل تو خالیه قوی بودن لازمه اش ترس بقیه و اخم و نقاب زدن ...

دقیقا  حکایت  زندگی منه 

ننه بابایی ک از ترس ابرو طلاق  نگرفتن  ولی طلاق  عاطفیشون و دعواهای همیشگیشون خیلی بدتره 

یا مثلا خود من  همه فک میکنن وای عسل امسال  چ خری زده برا کنکور امسال دیگ خانوم دکتره

تا کسی خودش نخواد و سر زبونش نتونستن و نشدن باشه  ما کاری نمیتونیم بکنیم

دقیقا