2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638065 بازدید | 184317 پست
نمیگی ؟

چی بگم بابام غر غر میکنه مامانم  کم محلی 

طلاق  عاطفی دارن برا همین جو خونمون خیلی سنگینه انگار دوتا نامحرمن  این تو اتاق غر میزنه اون یکی تو پذیرایی 

کتک ی سالیه نمیزنه ولی هی  رو اعصابه  کارایی  میکنه ک گفتنی نی  ولی رو نروه میدونی  اعصابتو قلقلک میده

درصد داره خب نمیشه گفت یکی ۰ مطلق و یکی ۱۰۰ اون تست ها درصد هر چیزی رو مشخص میکنن

خب دیگ اون تست ها محدودن و هر تست رفتار فرد رو تو ی شرایط خاص بررسی میکنه

ک بستگی داره رفتار ادما هم بستگی ب فرد مقابلشون داره هم محیط ...

ممکنه اگ اون شرایط و موقعیتی ک توی تست مطرح شده توی دوتا محیط متفاوت باشه رفتار منم ب تبع فرق بکنه

ولی اینک میگن فلان تایپ با این تایپ دوستای خوبین 

جوک ساله برام

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم بابام غر غر میکنه مامانم  کم محلی  طلاق  عاطفی دارن برا همین جو خونمون خیلی س ...

بلاخره تموم میشه نگران نباش اهمیتم نده

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
نمیدم دیگ 🥲

خوب کاری می‌کنی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ی چی  بگم اون یارو ک گفت رو دربایسی  دارم و گفتی بگو خواهشا  من بودم  الفرار 🏃 ...

میدونستم 

بشین بابا

خب دیگ اون تست ها محدودن و هر تست رفتار فرد رو تو ی شرایط خاص بررسی میکنه ک بستگی داره رفتار ادما ه ...

گزینه آخری که گفتی رو منم قبول دارم و خنده داره واسم

ولی گزینه اول این تست ها هم قاطع نمیگن که تو فلانی

میگن در اغلب مواقع در شرایط مثلا فلان شما فلان کار رو میکنید و قاطع نمیگه حتمااااا اینکارو میکنی 

یا 

و مثلا نمیشه با یه مجموعه تست کل شخصیت ر وشناخت

هر مجموعه ای در بردارنده ی تست های خاصیه که میتونن حداکثر ۴ تا ویژگی انسان رو بیان‌کنن

مثلا همین  MBTI که به عنوان یک تست خیلی جامع و کامل اسم برده میشه ازش فقط میتونه ۴ مورد از بارز ترین خصوصیات شخص رو تشخیص بده

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...
بچه ها شب همگی خوش منون ممنون واقعا ک کمکم کردین دیشب ک باهاتون درد و دل کردم باعث شد راحت بخوابم ام ...

خوب بخوابی

مراقب خودت باش 

هی

چیشدع نونا