2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 639417 بازدید | 184630 پست
اومدم از ارمیا یاد بگیرم چجوری بچه داری کنم😐

دارم میام عزیزمممم !😐😄🤝

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
سکوت کن😐 یونگی شوهر قانونی منه ..من یونگیم! من اثن تورو نمیشناسم برو تا قهویت نکردم!با زنمم حرف ن ...

من،سکوت کردم دارم تایپ میکنم😎

بیا پایین سرم درد گرفت😎

ولی بیا دعوا نکنیم تعلیق شیم

For the freedom of iran (intp)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من،سکوت کردم دارم تایپ میکنم😎 بیا پایین سرم درد گرفت😎 ولی بیا دعوا نکنیم تعلیق شیم

در هر صورت یونگی همسر قانونی منه

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
چجوری پوشک بچتو میخای عوض کنی؟😐

دارم میام بزنمت:/😐

یههه یهه💃🏼👀😑

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
درهرصورت من دوست دخترشم😑😑😑 میگم دعوا نکنیم تعلیق میشیماااا

منننننم ازش بچه دارم😐

چی میگیی  یونگی مال خودمهه عمرا به کسی بدمش😐

😐چشم حتما میدیمش!

خلاصه ب تو و بچت با من خیانت کرده😐

خب ثابت کن

همچنان دعوای سه ارمی بر سر مین یونگی رو مشاهده میکنید:

دعوا نکنین

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین