2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 634553 بازدید | 183335 پست
!!!!!!😐

؟😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه تقریبا مثل منه  فقط من infp

خیلی فرقشه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بگین شوگولی چ مشکلی داره خیلیم خوبه

نونام نمیزاره

خانم ها دختر خواهرم مریضه 8 سالشه دکتر ا میگن درمان نداره هرکی میتونه براش صلوات بفرسته شفا بگیره مم ...

۲۰ تا فرستادم براش

امیدوارم خوب شه🤍😔

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
یونگی منه.. نگه یونگی مری می

انقد تعصبی نباش

2810