2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635081 بازدید | 183502 پست
من خودم خنده هام تظاهره     نمیدونی چه سخته..که عروسی عشقتو ببینی.. ولی جریان تو از مال ...

بیا نقشه های پلیدانه بکشیم بعدم همرو واسه زن پسرداییت عملی کنیم😂😂😂

مثلا اکر اومدن خونتون تو چاییش فلفل بریز😝😝

💜army💜
هیچ مردی لیاقت نداره

بلی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دلم گرفته چکار کنم💔🥺

بیا بپر بغلم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من خودم خنده هام تظاهره     نمیدونی چه سخته..که عروسی عشقتو ببینی.. ولی جریان تو از مال ...

اره خیییلی مخصوصااینکه رفیق اون عوضی ک ی روزی عشقم بود بفهمه اون چیکاکرده وبیاد خاستگاری من بگه عاشقتم و کاره رفیقمو جبران میکنم توام مجبور شی واسه ابروت زنش بشی والانم شوهرت باشه اما تو هیچ حسی نداشته باشی😭هعییی خدا

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
اومدمممم❤️

🫂

مرسییی ای کاش یکیتون پیشم بود واقعا بغلش میکدم💔🥺

منم خیلی نیاز دارم کاش یه خواهر داشتم حداقل😭😭

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
2810